چهار مرغداری و جوجهریزی در لرستان 5 میلیارد تومان جریمه شدند

ایرنا/ مدیر نظارت و بازرسی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سه مرغداری و یک واحد جوجه ریزی در استان به دلیل تخلف عدم عرضه، پنج میلیارد تومان جریمه شدند.
جواد احمدپور، مدیر نظارت و بازرسی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد: طی ۲ ماهه گذشته ۲ هزار و ۵۵۰ بازرسی از واحدهای تهیه و توزیع مرغ در سراسر استان انجام و منجر به تشکیل ۲۴۱ پرونده تخلفاتی شد.
وی ادامه داد: علاوه بر جریمه این چهار واحد، در این مدت ۱۰ واحد توزیع مرغ پلمب، ۱۲ انبار احتکار مرغ شناسایی و ۴۱ مورد عرضه خارج از شبکه نیز کشف و محموله ها ضبط شد.
احمدپور مجموع بازرسیهای انجام شده اصناف استان در ۲ ماهه امسال را ۱۷ هزار و ۴۶۸ مورد عنوان و تصریح کرد: این بازرسیها منجر به تشکیل ۹۶۷ پرونده تخلفی به ارزش ۱۱ میلیارد و ۱۴۸ میلیون تومان شده است.
حدود ۴۰۰ مرغداری در لرستان فعال و تولید و مصرف سالانه مرغ در این استان به ترتیب حدود ۸۰ هزار و ۶۰ هزار تن است.