نزاع دستهجمعی در دلفان منجر به قتل مرد ۶۰ ساله شد

فارس/ فرمانده انتظامی شهرستان دلفان از دستگیری هفت نفر از عاملان نزاع دسته جمعی منجر به قتل در این شهرستان خبر داد.
نجفعلی بارانی بیرانوند، فرمانده انتظامی شهرستان دلفان اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره نزاع دسته جمعی منجر به قتل در یکی از روستاهای این شهرستان بلافاصله عوامل انتظامی در محل حاضر شدند.
وی بیان کرد: متاسفانه بر اثر این نزاع یک مرد حدودا ۶۰ ساله به وسیله سلاح گرم به قتل رسیده و تعدادی مجروح شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان دلفان با بیان اینکه مجروحان توسط دستگاههای امدادی به مراکز درمانی انتقال و تحت مداوا میباشند، افزود: تعداد هفت نفر از منازعین با هماهنگی قضایی دستگیر شدند.
بارانی بیرانوند خاطرنشان کرد: علت و انگیزه این نزاع، اختلافات ملکی عنوان شده است که تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.
وی گفت: با حضور عوامل انتظامی امنیت در محل برقرار و چنانچه افرادی به هر نحو بخواهند با حرکات هنجارشکنانه مخل امنیت و آسایش مردم شوند پلیس با قاطعیت با آنان برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.