برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

۵۵ هزار گلستانی تحت درمان ترک اعتیاد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
۵۵ هزار گلستانی تحت درمان ترک اعتیاد

ایسنا/ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گلستان از جایگاه دوم استان در شیوع اعتیاد خبر داد و گفت: ظرفیت خدمات درمانی برای معتادان متناسب با امکانات نیست.

مهدی طالبی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گلستان به تشریح برنامه‌های سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر پرداخت و اظهار کرد: رویکرد دولت سیزدهم در برگزاری ویژه برنامه‌های مبارزه با پدیده خانمان سوز مواد مخدر و اعتیاد حرکت به سمت محورهای کیفی و اثرگذار است.
وی با بیان اینکه محورهایی که در سال‌های گذشته از نظر کمی فاقد اثرگذاری بودند از سرفصل برنامه‌های سال ۱۴۰۲ حذف شده است، ادامه داد: برگزاری برنامه‌ها در این روز به سمت برنامه‌های پویشی، همایشی، تبیینی و نگاه در قالب جهاد تبیین رفته است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان با تأکید بر اینکه دستگاه‌های عضو شورا و فرمانداری‌ها با هم افزایی بالغ بر یک هزار برنامه را برای این ایام تدوین کرده‌اند، افزود: ۱۶ محور برنامه‌ای توسط سازمان‌های مردم نهاد و سمن ها در هیأت‌اندیشه ورز تدوین شده که از ۳۰ خردادماه تا ۷ تیرماه اجرا می‌شود.
وی نشست‌های گفتمانی با برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی را از مهمترین اولویت‌ها عنوان کرد و گفت: برای ۳۰۰ روستای استان گلستان که در سال ۱۴۰۱ کانون یاری گران زندگی در آنها فعال شده، برنامه‌هایی از سوی فرمانداری‌ها اجرا خواهد شد.
طالبی تدوین و اجرای برنامه‌های آموزش و پرورش را به عنوان نقطه عطف فرهنگ‌سازی در خصوص آسیب‌ها و معضلات پدیده مواد مخدر دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه بسیاری از نوجوانان و جوانان در معرض ابتلا و درگیری با این پدیده شوم اجتماعی هستند که در اینجا نقش آموزش و پرورش بیشتر از سایر دستگاه‌ها محسوس است.
وی نسبت به شیوع دو نوع ماده مخدر بسیار خطرناک «گل و شیشه» هشدار داد و اضافه کرد: در این زمینه کمپین پویشی برای اقدامات پیشگیرانه با محوریت بهزیستی و اعضای کمیته فرهنگی و پیشگیری را خواهیم داشت.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گلستان افراد تحت درمان اعتیاد در قالب مراکز درمان نگه دارنده با داروهای مخدر یا سم زدایی با داروهای مخدر «ام‌ام تی»، مراکز اقامتی پرهیزمدار و مراکز کاهش آسیب را ۵۵ هزار نفر برشمرد و تصریح کرد: گلستان رتبه دوم شیوع اعتیاد در کشور را دارد ولی ظرفیت خدمات درمانی متناسب با شرایط و امکانات استان نیست.
وی توسعه مراکز درمانی استان را از الزامات مقابله با شیوع اعتیاد به مواد مخدر دانست و بیان کرد: در حال حاضر با ممنوعیت صدور مجوز مراکز خصوصی «ام‌ام تی» در استان مواجه هستیم که از طریق وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با مواد مخدر در حال پیگیری هستیم.
مهدی طالبی تعداد مراکز اقامتی پرهیزمدار استان را ۳۶ مرکز عنوان کرد و گفت: تجارب اعتیاد استان یک صد نفر بوده است که این ظرفیت با تدبیر استاندار و جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به ۸۰۰ نفر افزایش می‌یابد.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today