برگزاری المپیاد ورزشی بانوان فرهنگی کردستان
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی

باشگاه خبرنگاران/ المپیاد ورزشی بانوان فرهنگی کردستان از ۸ تا ۱۲ خردادماه در ۴ رشته والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز و بدمینتون برگزار میشود
افشین خوش گوار، معاون تربیت بدنی و سلامت اظهار کرد: کمک به سلامت جسمانی، ایجاد نشاط و شادابی و ارتقا مهارتهای ورزشی از اهداف برگزاری المپیاد ورزشی فرهنگیان است.
او عنوان کرد: خوشبختانه وزارت آموزش و پرورش رویکرد قابل تقدیری نسبت به ورزش همکاران دارد و با ابلاغ دستورالعمل این موضوع در سه محور سلامت عمومی، ورزش همگانی و ورزش رقابتی در صدد مشارکت حداکثری فرهنگیان ارجمند هستیم.
خوش گوار در پایان ضمن تقدیر و تشکر از حمایتهای مدیرکل آموزش و پرورش به جهت حمایت از این المپیاد و تامین اعتبارات برگزاری گفت: همراهی و همکاری همه شرکت کنندگان در برگزاری مسابقات موجب ارتقای سطح کمی و کیفی المپیاد خواهد شد.