کشف محموله گوشیهای سرقتی توسط مرزبانان هنگ تایباد

آخرین خبر/ فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از کشف 525 گوشی هوشمند قاچاق در حوزه استحفاظی هنگ تایباد خبر داد.
مجید شجاع، فرمانده مرزبانی خراسان رضوی اظهار کرد: در راستای برخورد قاطعانه با قاچاقچیان در مرزهای استان، مرزبانان هنگ تایباد حین کنترل و بازرسی خودروها در پست کنترل و مراقبت مرزی ۱۷ شهریور، موفق به کشف ۵۲۵ دستگاه تلفن همراه قاچاق طی دو عملیات جداگانه شدند.
وی افزود: مرزبانان هنگ تایباد پس از توقیف و بازرسی خودروی مشکوک ۲۳۵ گوشی هوشمند سرقتی را که به طرز بسیار ماهرانهای در قسمت کابین راننده جاساز شده بود، کشف کردند.
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی در ادامه از کشف یک محموله دیگر گوشیهای سرقتی خبر داد و خاطرنشان کرد: مرزبانان ایست و بازرسی ۱۷ شهریور هنگ تایباد موفق شدند از یک دستگاه خودروی تریلی دیگر ۲۹۰ گوشی سرقتی را که در قسمت بار خودرو جاساز شده بود، کشف نمایند.
شجاع با اشاره به توقیف هر دو دستگاه تریلی، تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی ۵۲۵ دستگاه گوشی تلفن قاچاق را بیش از ۶۰ میلیارد ریال برآورد کردند و مرزبانان نیز دو متهم را به همراه گوشیهای مکشوفه تحویل مراجع قضایی دادند.
این مقام مسئول در مرزبانی استان ادامه داد: گوشیهای سرقتی، تحویل اداره آگاهی میشود و پس از ثبت در سامانه مربوطه، تحویل صاحبان اصلی آن خواهد شد.