نماد آخرین خبر

رفع کدورت آب شهرکرد طی 2 روز آینده

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
رفع کدورت آب شهرکرد طی 2 روز آینده

باشگاه خبرنگاران/ معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد گفت: سلامت آب خط قرمز این مرکز است و کدورت آب شهرکرد تا پایان هفته برطرف می‌شود.

علی احمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد با بیان اینکه با اقدامات انجام شده برای تامین آب تا پایان هفته مشکل کدورت آب مرتفع خواهد شد، اظهار کرد: سلامت آب خط قرمز این مرکز است، در محلاتی آب کدورت دارد، مردم از آب را به مدت پنج دقیقه بجوشانند و پس از خنک شدن استفاده کنند.
وی در خصوص کیفیت آب شرب شهرکرد با اشاره به اینکه آب فاقد آلودگی میکروبی و مورد تایید بهداشت است، اظهار داشت: آب شرب محلاتی مانند سعدی غربی، اشکفتک، مهدیه و میرآباد دارای مقداری کدورت بوده که این کدورت مربوط به قبل است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: آب شهرکرد دچار مشکل شد که آب این شهر از طریق چشمه کوهرنگ، آب چاه، تصفیه‌خانه سامان برای کاهش کدورت مخلوط می‌شد که کدورت فعلی به همین دلیل است.
حیدری ادامه داد: امروز آب به شهرکرد می‌رسد و ظرف دو روز آینده کدورت آب به‌طور کامل برطرف می‌شود.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday