نماد آخرین خبر

ورود 2 کشتی اقیانوس‌پیمای حامل گندم به خوزستان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ورود 2 کشتی اقیانوس‌پیمای حامل گندم به خوزستان

صدا و سیما/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: ۲ فروند کشتی اقیانوس‌پیما حامل گندم روز چهارشنبه در اسکله غلات بندرگاه امام خمینی(ره) پهلو گرفتند.

امید جهان‌نژادیان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار کرد: تخلیه این ۲ کشتی در مجموع با تناژ ۱۴۲ هزار تُن تا پنج روز انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه این ۲ محموله گندم توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران وابسته به وزارت جهادکشاورزی از کشور روسیه خریداری شده است افزود: واردات غلات مورد نیاز کشور با هدف تامین پایدار این کالای اساسی و در راستای بالا بردن ضریب امنیت غذایی صورت می‌گیرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: هم‌اکنون ۳۷۰هزار تُن گندم وارداتی و ۱۰۰هزار تُن روغن خام خوراکی در بندرگاه امام خمینی(ره) وجود دارد که طبق برنامه به تدریج با استفاده از ناوگان ریلی و جاده‌ای به نقاط مختلف کشور حمل خواهد شد.
پارسال حدود ۱۵ میلیون تُن کالا‌های اساسی از طریق بندر امام خمینی(ره) وارد شده بود که از این میزان ۱.۸میلیون تُن گندم که عمدتا از کشور روسیه خریداری شده بود در این بندر راهبردی تخلیه شد.
پیش‌بینی شده امسال با افزایش تولید و خرید تضمینی گندم، از میزان واردات گندم کاسته شود. روند واردات کالا‌های اساسی به خصوص گندم و شکر به علت ۲ سال خشکسالی شدید در کشور افزایش یافته بود.

بر اساس آمار رسمی تاکنون یک میلیون و ۷۰۶ هزار تُن گندم به قیمت تضمینی از کشاورزان خوزستانی خریداری شده که این میزان خرید در نیم قرن اخیر بی‌سابقه است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today