نماد آخرین خبر

افتتاح 7 طرح بهداشت و درمان در سفر رئیس‌جمهور به تبریز

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
افتتاح 7 طرح بهداشت و درمان در سفر رئیس‌جمهور به تبریز

صدا و سیما/ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز از افتتاح هفت طرح در حوزه بهداشت و درمان آذربایجان شرقی در جریان سفر رئیس جمهور به این استان خبر داد.

علی جنتی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز مجموع طرح‌های اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز را در بخش‌های مختلف درمانی، بهداشتی و بیمارستانی ۱۷ مورد اعلام کرد که از این تعداد هفت طرح به طور کامل تکمیل و برای سفر دور دوم سفر استانی هیات دولت به استان آماده افتتاح شده است.
وی اعتبار هزینه شده برای طرح‌های آماده افتتاح آذربایجان شرقی را در حوزه بهداشت و درمان حدود ۴۴ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: این میزان سرمایه گذاری طی مدت یک سال از سفر اول هیئت دولت در خرداد ماه پارسال تا به امروز عملیاتی شده است.
جنتی اظهار کرد: طرح توسعه اورژانس مرکز آموزشی و درمانی طالقانی تبریز، آماده سازی و تکمیل بخش سلول درمانی مرکز آموزشی و درمانی و بیمارستان شهید مدنی تبریز با روش‌های نوین علم پزشکی، راه اندازی مرکز بزرگ درمانگاهی شیخ الرییس ۲ در محل بیمارستان قدیم کودکان تبریز از جمله طرح‌های آماده برای افتتاح سفر دور دوم هیئت دولت به آذربایجان شرقی است.
وی راه اندازی تعداد ۲ سی تی اسکن در شهرستان‌های هشترود و اسکو، توسعه اتاق عمل بیمارستان شهرستان ملکان و مرکز جامع سلامت در شهرستان اهر را از دیگر طرح‌های حوزه بهداشت و سلامت آذربایجان شرقی عنوان کرد که قرار است با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونان وی افتتاح شود.
جنتی با اشاره به نقش مهم حوزه درمانی و سلامت آذربایجان شرقی در منطقه شمال غرب کشور یادآور شد: هم اکنون در بخش‌های مختلف حوزه سلامت، این استان علاوه بر جمعیت چهار میلیونی ساکن در شهر‌ها و بخش‌های مختلف، برای استان‌های همجوار و مناطقی مثل اردبیل، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان و حتی برای مناطقی از شمال عراق و جمهوری خودمختار نخجوان نیز ارائه خدمات می‌کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز پوشش جمعیتی نظام سلامت آذربایجان شرقی را افزون بر ۱۰ میلیون نفر اعلام و اضافه کرد: شرایط عمومی مراکز درمانی و بیمارستانی این استان به هیچ عنوان پاسخگوی این حجم جمعیت نیست و باید به لحاظ تامین فضا‌های جدید اقدامات فوری به انجام برسد.

جنتی فرسودگی تخت‌های بیمارستانی را از چالش‌های مهم حوزه سلامت آذربایجان شرقی برشمرد و با بیان اینکه هزینه و سرمایه گذاری در بخش سلامت بسیار بالا است، افزود: ایجاد یک تخت بیمارستانی بالغ بر ۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد که باید از هم اکنون براتی نوسازی و بازسازی تخت‌های موجود و مراکز درمانی آذربایجان شرقی اقدامات لازم انجام شود.
به گفته وی در صورت بی توجهی به وضعیت تخت‌های بیمارستانی آذربایجان شرقی در سال‌های آینده و با احتمال بروز انواع بیماری‌ها و تغییر و تحولات حوزه پزشکی و مهمتر از همه حوادث غیرمترقبه، مشکلات عدیده و انباشته شده این بخش را تهدید خواهد کرد.
سیدابراهیم رئیسی ۱۸ و ۱۹ خرداد جاری در پنجمین سفر از دور دوم سفر‌های استانی مهمان مردم آذربایجان شرقی است و بر این اساس ۲۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار طرح و تسهیلات به استان پیش بینی شده است.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today