اجرای ۱۴ طرح پژوهشی در استان مرکزی در دستور کار است

ایسنا/ معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی گفت: اجرای ۱۴ طرح پژوهشی در استان مرکزی در دستور کار قرار گرفته است.
مجتبی آل یاسین، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی اظهار کرد: اولین جلسه این کارگروه برگزار شد که در آن پیرامون عملکرد مالی استان در رابطه با بند ه تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و موانع پژوهش و تصویب اعتبارات سال ۱۴۰۲ صحبت شد.
وی با بیان اینکه اجرای ۱۴ طرح پژوهشی در استان مرکزی در دستور کار قرار گرفته است گفت: این پروژهها در حال انجام است و قرار است در هر جلسه کارگروه پژوهش و فناوری در رابطه با تعدادی از آنها بحث و تبادل نظر شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی با بیان اینکه بعضی از این پروژهها پایان یافته است تصریح کرد: در این جلسه ۲ گزارش عملکرد از این طرحهای پژوهشی توسط مجریان این طرحها ارائه شد. همچنین در رابطه با چگونگی برگزاری هفته پژوهش و فناوری در استان مرکزی نیز تبادل نظر شد.
آل یاسین ادامه داد: اولین گزارش، طرح پژوهشی آسیبشناسی ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهرستانهای اراک و ساوه بود که کارفرمای این طرح معاونت امور عمرانی استانداری مرکزی و مجری طرح نیز دکتر امین از دانشگاه آزاد اسلامی شهر اراک بود که در جلسه به ارائه گزارش پیرامون این موضوع پرداختند.
وی اضافه کرد: دومین طرح نیز، گزارش تحلیلی در رابطه با تهیه و تدوین فرصتهای سرمایهگذاری استان مرکزی بود که کارفرمای طرح اداره کل اقتصاد و امور دارایی استان و مجری طرح نیز از دانشگاه صنعتی اراک بود که در جلسه پیرامون ۱۰ فرصت سرمایه گذاری در سطح استان مرکزی به ارائه گزارش پرداختند.
نوربخش عسگری، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی نیز اظهار کرد: سال گذشته اعتبار پژوهشی استان قریب به ۱۴ هزار میلیون ریال استان بوده که ۹۹ درصد جذب اعتبار داشتیم ولی امسال اعتبار پژوهشی استان با ۵۰ درصد کاهش به ۷ هزار میلیون ریال رسیده است.
وی در رابطه با علت کاهش منابع مالی پژوهشی استان در سال ۱۴۰۲ گفت: سال گذشته در قانون بودجه، تبصره یک و ۶ مستثنا شده بود اما امسال علاوه بر این بندها، حقوق نیروهای قراردادی در فصل ۲ نیز مستثنا شده است.
عسگری با اشاره به استقرار ۱۴۲ شرکت دانش بنیان در استان مرکزی تصریح کرد: معادل ۲ درصد از شرکتهای دانش بنیان در استان مرکزی قرار دارند و در صورتی که این شرکتها خروجی محور باشند اعتبارات پژوهشی بیشتری به آنها خواهیم داد.