زنجان بهعنوان دومین مرکز خنک استان کشور ثبت شد

ایرنا/ کارشناس مسئول پیشبینی و مدیریت بحران هواشناسی زنجان گفت: طی شبانه روز گذشته زنجان با هشت درجه سانتیگراد به عنوان دومین مرکز استان خنک کشور ثبت شد.
حسین سلطانی، کارشناس مسئول پیشبینی و مدیریت بحران هواشناسی زنجان اظهار کرد: هم اکنون آسمان اغلب مناطق استان صاف تا کمی ابری است که از بعدازظهر با وزش باد همراه خواهد شد.
وی با بیان اینکه طی روزهای آینده شرایط جوی نسبتا پایداری در استان حاکم خواهد بود، اضافه کرد: به لحاظ دمایی نیز نوسان قابل توجهی رخ نخواهد داد.
سلطانی دمای فعلی زنجان را ۱۹ درجه سانتیگراد ذکر کرد و گفت: این میزان دما نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.
وی یادآور شد: طی ۲۴ ساعت گذشته خیرآباد با ۶ درجه سانتیگراد خنکترین و زرین رود با ۳۱ درجه سانتیگراد گرمترین ایستگاههای هواشناسی استان بودند.
این کارشناس با اشاره به میزان نوسان دمای هوای شهرهای مختلف استان، خاطرنشان کرد: طی شبانه روز گذشته کمینه و بیشینه دمای هوای زنجان هشت و ۲۹ درجه، ابهر ۱۰ و ۲۷ درجه، خرمدره ۱۱ و ۲۸ درجه، آببر ۱۳ و ۲۸ درجه، سلطانیه ۶ و ۲۷ درجه، قیدار ۱۴ و ۲۷ درجه و ماهنشان ۱۵ و ۳۰ درجه سانتیگراد گزارش شده است.


















