نماد آخرین خبر

مشکل صدور سند مالکیت کوی مدرس اهواز رفع شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مشکل صدور سند مالکیت کوی مدرس اهواز رفع شد

ایسنا/ رئیس کل دادگستری خوزستان از رفع مشکل صدور اسناد مالکیت کوی مدرس (خروسی) اهواز پس از سال‌ها بلاتکلیفی و با پیگیری دستگاه قضا خبر داد. 

علی دهقانی، رئیس کل دادگستری خوزستان در این خصوص اظهار کرد: با توجه به اینکه منازل منطقه کوی مدرس (خروسی) اهواز فاقد سند بود و این مساله موجب سوءاستفاده افراد سودجو در این منطقه شده بود، موضوع مورد پیگیری ویژه قرار گرفت. با ورود دستگاه قضایی و تلاش ادارات جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و ثبت اسناد و املاک استان خوزستان مشکل اسناد مالکیت این منطقه پس از سال‌ها بلاتکلیفی برطرف شد و این منازل صاحب سند رسمی شدند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ۳۱۷ پلاک از سند اصلی در اختیار سازمان اموال تملیکی، تفکیک و تحویل خزانه معین اسناد دولتی شده است، افزود: سامانه‌ای نیز از سوی شهرداری اهواز طراحی شده است و مالکان می‌توانند با مراجعه و بارگذاری مدارک مربوطه نسبت به تکمیل فرآیند صدور سند مالکیت اقدام کنند.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: به ‌منظور حمایت از مردم شریف این منطقه، صدور سند با کمترین قیمت ممکن برای مالکان انجام شده است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :

https://instagram.com/khouzestan.today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره