نماد آخرین خبر

مراسم عمامه‌گذاری طلاب در مسجد جمکران برگزار شد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
مراسم عمامه‌گذاری طلاب در مسجد جمکران برگزار شد

باشگاه خبرنگاران/ شامگاه دوشنبه در شام سالروز امامت و زعامت حضرت صاحب الزمان(عج) آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه قم در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

در این مراسم که بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در صحن مهدوی مسجد مقدس جمکران برگزار شد، شماری از طلاب جوان حوزه علمیه قم به دست آیت‌الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید ملبس به لباس روحانیت شدند.
آیت‌الله حسین نوری همدانی، مرجع تقلید در این مراسم با دعای توفیق خدمت برای این طلاب در راستای تبلیغ دین و گسترش معارف اسلامی، از آنان خواست در عرصه‌های علمی و اخلاقی کوشا باشند.
در ابتدای این مراسم نیز مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در وصف امام زمان(عج) مداحی کردند.
آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه و حجت الاسلام محمدحسن رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران نیز در این مراسم حضور داشتند که دقایقی به ایراد سخن پرداختند.
تجلیل از خانواده شهید طلبه مهدی زاهدلویی، از شهدای مدافع امنیت استان قم که در اغتشاشات سال گذشته به شهادت رسیده بود نیز بخش دیگری از این برنامه بود.

آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره