احتمال بارشهای خفیف در برخی نقاط استان مرکزی
صدا و سيما
بروزرسانی

صدا و سیما/ هواشناسی استان مرکزی اعلام کرد: احتمال بعضی بارشهای خفیف و پراکنده در بعضی مناطق شمال و نوار غرب استان طی این مدت دور از انتظار نیست.
مطابق بررسی آخرین خروجی مدلهای پیش بینی وضع هوا عبور موج کم دامنه تراز میانی جو از مناطق شمالی کشور طی ساعات بعدازظهر امروز موجب رشد ابر در بعضی از مناطق استان خواهد شد.
همچنین احتمال بعضی بارشهای خفیف و پراکنده در بعضی مناطق شمال و نوار غرب استان طی این مدت دور از انتظار نیست.
از روز چهارشنبه تا شنبه هفته آینده آسمان استان عمدتا صاف تا قسمتی ابری، در بعضی نقاط همراه با غبار محلی و در ساعات بعدازظهر گاهی همراه با وزش باد پیش بینی میشود.
همچنین با تضعیف وزش بادهای شرقی نسبت به روزهای گذشته غبارآلودگی هوا با شدت کمتر در بعضی از ساعات در بعضی نواحی از استان تداوم خواهد داشت.