آغاز فصل صید میگو در آبهای هرمزگان از 8 مهر

فارس/ برآوردهای پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان نویدبخش رشد صید میگو در هرمزگان و امکان شروع صید از هشتم مهرماه را حکایت می کند.
محمد جوانمرد، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان از آغاز فصل صید میگو در آبهای هرمزگان از هشتم مهرماه سال 1402 بنا بر تصمیم کمیته مدیریت صید شیلات استان با حضور رؤسای شیلات شهرستانها و جمعی از کارشناسان شیلات هرمزگان، نمایندگان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، اتحادیه تعاونی های صیادی استان، جمعی از تعاونی های صیادی شهرستانهای میگو گیر، فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان خبر داد.
جوانمرد با بیان اینکه برآوردهای پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان نویدبخش رشد صید میگو در هرمزگان و در فصل صید میگو سال 1402 است، اظهار کرد: صیدگاه میگو به صورت یکپارچه از منطقه کوهستک شهرستان سیریک تا منطقه درگهان در شهرستان قشم است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری با اشاره به نقش مهم صید و صیادی اصولی و استفاده از ادوات صید مجاز در حفظ دخایر آبزیان افزود: برنامهریزی برای حضور منظم و به موقع نیروهای حفاظت منابع، استفاده از مشارکت صیادان میگوگیر، بازدید منظم کارشناسان صید و کارشناسان پژوهشکده از عملیات صید شناورها، جلوگیری از صید شناورها در شب و خارج از زمان تعیین شده و همچنین برخورد با صیادان متخلف از مهمترین برنامههای مدیریتی در فصل صید میگوی امسال است.
وی با بیان اینکه در فصل صید میگو تنها شناورهای کلاس لنج صیادی میگوگیر مجاز به فعالیت صید میگو هستند، بیان کرد: البته شاهد حضور تعدادی از شناورهای کلاس قایق به عنوان شناورهای جمعآوری کننده صید میگو در این فصل در کنار شناورهای لنج خواهیم بود.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان با بیان اینکه بر اساس برآوردهای پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان پیش بینی می شود میزان صید امسال بالغ بر یک هزار و 50 تن باشد، ادامه داد: از این میزان بر اساس پیش بینی های اعلام شده حدود 600 تن میگوی درشت و بالغ بر 450 تن میگوی ریز را شامل می شود.
وی تصریح کرد: حدود 200 فروند لنج صیادی میگوگیر و حدود 2 هزار و 500 نفر صیاد در فصل صید میگوی امسال مشارکت دارند.