صدا و سیما/ فرمانده انتظامی شهرستان سیروان گفت: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان انتظامی شهرستان سیروان یکی از عاملان اصلی تیراندازی چند روز گذشته دستگیر شد.

سرهنگ عزت الله نوری، فرمانده انتظامی شهرستان سیروان اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره تیراندازی درشهر لومار شناسایی و‌ دستگیری عاملان هنجارشکن به صورت ویژه در دستور کار پلیس شهرستان قرار گرفت.
وی با اشاره به متواری شدن متهمان قبل از رسیدن ماموران انتظامی به محل افزود: ماموران انتظامی شهرستان با انجام اقدامات پلیسی متهمان را شناسایی و‌ پس از هماهنگی با مرجع قضایی و با اقدامات لازم و شگرد‌های خاص پلیسی در عملیات منسجم عامل اصلی تیراندازی را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان سیروان در ادامه با بیان اینکه متهم، علت تیراندازی را اختلافات شخصی عنوان کرد، گفت: متهم دستگیرشده پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی داده شد.
نوری با اشاره به اینکه تلاش برای دستگیری سایر متهمان کماکان در دستور کار پلیس قرار دارد، اضافه کرد: پلیس همواره با افرادی که بخواهند به هر طریقی اقدام به قدرت‌نمایی و‌ مختل کردن نظم و‌ امنیت عمومی مردم کنند، مقتدرانه و‌ در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.
گفتنی است اواخر شهریورماه چند نفر از کارگران ساختمانی در شهر لومار، مرکز شهرستان سیروان اقدام به تیراندازی و ایجاد خسارت برای یک واحد نانوایی کرده بودند.

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/