راهاندازی باغهای بانوان با عنوان «مهربانو» در شیراز
باشگاه خبرنگاران/ رئیس کمیته خانواده و بانوان شورای شهر شیراز با بیان اینکه بانوان شهر در حوزه توانمندسازی و سلامت نیاز به فضاهای اختصاصی بیشتری دارند، راهاندازی باغات بانوان را تلاشی در این راستا عنوان کرد.
افسانه خواستخدایی، رئیس کمیته خانواده و بانوان شورای شهر شیراز در آیین بازگشایی باغ بانوان تحت عنوان «مهربانو» در منطقه ۱۱ شهرداری شیراز اظهار کرد: افتتاح باغات بانوان در مناطق 11 گانه شهرداری گامی بلند در جهت نشاط افزایی، ارتقای سلامت و بانوان در مدیریت شهری است.
وی با بیان اینکه طرح «هر منطقه شهرداری یک باغ بانوان» با پیشنهاد کمیته خانواده و بانوان و تصویب شورای اسلامی شهر در 11 منطقه شهرداری در حال اجرا است، افزود: تلاش میکنیم تا با ایجاد فضاهای اختصاصی برای بانوان و مادران خانواده به همراه کودکانشان فضای مطلوبی را با دسترسی مناسب برای آنها در مناطق ایجاد کنیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: یکی از مطالبات شهروندان ایجاد فضاهای تفریحی مناسب با دسترسی مناسب است و امروز با سیاستگذاری شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری در این راستا اقداماتی در حال انجام است.
خواستخدایی با بیان اینکه بانوان شهر در حوزه توانمندسازی و سلامت نیاز به فضاهای اختصاصی بیشتری دارند، افزود: باغات بانوان مناطق 11 گانه قطعاً بستری مناسب در این راستا هستند و با سیاستگذاری صحیح باید در اختیار همه بانوان قرار گیرند.
رئیس کمیته خانواده و بانوان شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: تلاش مدیریت شهری بر آن است تا فضای باغهای بانوان مهربانو در سطح مناطق 11 گانه شهرداری شیراز بهسرعت ایجاد شود.
وی در پایان یادآور شد: طرحهای ویژهای تاکنون برای بانوان در سطح شهر شیراز برنامهریزی کردهایم که از جمله آن میتوان به اجرای طرح بانوان آتشنشان در محلات، سیاستگذاری شهر خانواده و رویدادهای جوانی و جمعیت اشاره کرد.