نماد آخرین خبر

بازگشت پیغو به طبیعت شوشتر

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
بازگشت پیغو به طبیعت شوشتر

صدا و سیما/ سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شوشتر گفت: یک بهله پیغوی کوچک در زیستگاه طبیعی خود در این شهرستان رهاسازی شد.

مهدی زمان‌پور، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شوشتر اظهار داشت: پیغو پرنده‌ای شکاری و کوچک است که توسط یکی از شهروندان به اداره حفاظت محیط زیست شوشتر تحویل داده شده بود.

وی افزود: این پرنده پس از بررسی وضعیت جسمانی و اطمینان از سلامت و توان ماندگاری در طبیعت در زیستگاه طبیعی خود رهاسازی شد.

زمان‌پور ادامه داد: پیغو یک باز کوچک با بال‌های پهن کوتاه و دم دراز است که برای مانور در میان درختان مناسب است.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شوشتر می‌گوید: پیغوی کوچک از پرندگان حمایت شده و شکار ممنوع ایران است و در زیستگاه‌های جنگلی، زمین‌های کشاورزی با درختان پراکنده، توده‌های درختی در حاشیه شهرها، روستا‌ها و پارک‌ها با درختان بلند دیده می‌شود و از مارمولک‌ها، خرمگس‌ها، پستانداران و پرندگان کوچک تغذیه می‌کند.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today