دستگیری متهمان ۸۱ فقره سرقت لاستیک خودرو در شهرک غرب مشهد

تسنیم/ فرمانده انتظامی مشهد از دستگیری سه متهم به ۸۱ فقره سرقت لاستیک خودرو در محدوده شهرک غرب مشهد خبر داد.
سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی مشهد اظهار کرد: در پی گزارش سرقتهای سریالی لاستیک خودروهای سواری در داخل پارکینگ مجتمعهای مسکونی محدوده شهرک غرب مشهد، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای میدانی ماموران پلیس آگاهی سرنخ های از دست داشتن سرنشینان یک دستگاه سواری ال90 در سرقت لاستیک خودروها به دست آمد و مشخصات خودرو در اختیار تمامی گشتهای انتظامی سطح شهر مشهد قرار گرفت.
نگهبان تصریح کرد: ماموران کلانتری شفا هنگام گشت زنی در محدوده بولوار خیام شمالی سه متهم را در حال پرسه زنی مشاهده و در اقدامی غافلگیرانه آنها را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی مشهد گفت: در این عملیات ماموران انتظامی ضمن دستگیری راننده و 2 سرنشین خودرو در بازرسی از صندوق عقب این خودرو 2 حلقه لاستیک و تعدادی آچار چرخ مسروقه را کشف کردند.
وی عنوان کرد: متهمان پس از انتقال به مقر انتظامی در تحقیقات به عمل آمده به 81 فقره سرقت لاستیک خودروهای سواری از داخل پارکینگ مجتمعهای مسکونی محدوده شهرک غرب مشهد اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی مشهد با اشاره به این که چند حلقه رینگ و لاستیک سرقتی دیگر از مخفیگاه متهمان کشف شد، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.