دستگیری ۲۲ متجاوز به میراث فرهنگی استان گلستان

صدا و سیما/ مدیرکل میراثفرهنگی گلستان از دستگیری ۲۲ نفر در حوزه جرائم مرتبط با میراثفرهنگی و همچنین کشف و ضبط هشت دستگاه فلزیاب در استان طی ۶ ماهه نخست امسال خبر داد.
محمدجواد ساوری، مدیرکل میراثفرهنگی گلستان اظهار کرد: در راستای اجرای مأموریتهای یگان حفاظت میراثفرهنگی، در ۶ ماهه نخست امسال ۲ نفر به جرمهای حفاری غیرمجاز، خرید وفروش و استفاده از فلزیاب و همچنین قاچاق اموال تاریخی دستگیر و برای تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان همچنین از کشف و ضبط هشت دستگاه فلزیاب در سال جاری در سطح استان خبر داد و گفت: نیروهای یگان حفاظت میراثفرهنگی استان با همکاری نیروی انتظامی تعداد ۹ دستگاه فلزیاب را در ارتباط با خریدوفروش فلزیاب در سطح استان کشف و ضبط کرد
او افزود: مردم استان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوکی در این خصوص مراتب را با سامانه ارتباط تلفنی ۰۹۶۶۲ (دریافت اطلاعات مردمی در ارتباط با تخلفات حوزه میراثفرهنگی) اطلاع دهند.
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today