جریمه میلیاردی مشاور املاک متخلف در قزوین

فارس/ رئیس شعبه چهارم تعزیرات حکومتی قزوین، از جریمه میلیاردی و پلمب یک واحد مشاور املاک متخلف خبر داد.
جعفر جان احمدی، رئیس شعبه چهارم تعزیرات حکومتی قزوین با تاکید بر جدیت تعزیرات حکومتی در امر خدمت رسانی دقیق، سریع و صیانت از حقوق شهروندان، اظهار داشت: با شکایت شاکی خصوصی از یک مشاور املاک، پرونده ای در تعزیرات حکومتی قزوین تشکیل شد.
وی افزود: با بررسی شواهد و مستندات، تخلف گرانفروشی و دریافت کمیسیون اضافه بر نرخ مصوب این واحد صنفی محرز شد، متصدی مشاور املاک علاوه بر بازگرداندن ۱۹۲ میلیون ریال در حق شاکی، به پرداخت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم و واحد صنفی متخلف پلمب با نصب پارچه به مردم معرفی شد.
رئیس شعبه چهارم تعزیرات حکومتی قزوین تصریح کرد: عدم رعایت سقف افزایش اجاره بهاء، عدم رویت اصل سند و مدارک هویتی معامله کنندگان، نداشتن پروانه کسب، دریافت نکردن کد رهگیری، درخواست مبلغ اضافی برای کد رهگیری، صادر نکردن فاکتور، نصب نکردن نرخ نامه، گران فروشی، دریافت حق کمیسیون غیر قانونی از جمله تخلفات است، در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قانونی می شود.
این مسئول از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را از سامانه ارتباطی ۱۳۵ یا مراجعه به تعزیرات حکومتی برای رسیدگی فوری گزارش کنند.