نماد آخرین خبر
  1. مهم
استانها

تعطیلی ادارات و بانک‌های اصفهان تمدید شد

منبع
مهر
بروزرسانی
تعطیلی ادارات و بانک‌های اصفهان تمدید شد

مهر/ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تداوم تعطیلی ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در کلانشهر اصفهان و هفت شهر دیگر استان در روز چهارشنبه ۱۵ آذر خبر داد.

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: ادارات و دستگاه‌های اداری و اجرایی شهرستان‌های اصفهان، فلاورجان، مبارکه، لنجان، برخوار، خمینی شهر و بخش‌های مرکزی شهرستان‌های شاهین شهر و نجف‌آباد در روز چهارشنبه ۱۵ آذرماه نیز درپی تداوم آلودگی هوا تعطیل است.

وی ضمن اشاره به آخرین مصوبات کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای استان، گفت: با توجه به استمرار آلودگی و پایداری هوا و در معرض خطر قرار گرفتن شهروندان و نیز به منظور کاهش ترددها، ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها (به غیر از مراکز امدادی، درمانی، خدمات رسان و بیمارستان‌ها) روز چهارشنبه پانزدهم آذرماه در مناطق یاد شده تعطیل خواهند بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان یادآور شد: پیش از این مدارس نواحی شش‌گانه شهر اصفهان و ۹ منطقه آموزش و پرورش در استان برای روز چهارشنبه پانزدهم آذرماه غیرحضوری اعلام شده بود.

شیشه فروش ادامه داد: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی ضمن خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و رعایت الزامات مرتبط با کاهش انتشار آلاینده‌ها، کاهش سفرهای غیرضروری، رعایت الزامات بهداشتی برای کارکنان، اطلاع رسانی و هماهنگی لازم را داشته باشند.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today