نماد آخرین خبر
  1. مهم
استانها

قیمت مصوب خرید پرتقال تامسون از باغدار اعلام شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قیمت مصوب خرید پرتقال تامسون از باغدار اعلام شد

ایرنا/ سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: قیمت خرید پرتقال تامسون از باغدار در سال جاری پس از بررسی همه جوانب تولید و وضعیت بازار با حضور کارشناسان، مسئولان و فعالان تولید مرکبات استان ۹۳ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم در نظر گرفته شد.

بابک مؤمنی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران اظهار کرد: پیرو نشستی که پنجشنبه هفته گذشته با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی، جمعی از باغداران، رئیس اتحادیه باغداران استان و تعدادی از سورتینگ‌داران و نمایندگان آن‌ها برگزار شد، بنا به رقم اعلام شده از سوی رئیس اتحادیه باغداران و آنالیز بهای خرید مرکبات در سال جاری، پرتقال تامسون از روی درخت درخت به ازای هر کیلوگرم ۹ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام شد.
وی از در نظر گرفتن تمهیداتی برای ضمانت اجرایی این مصوبه و خرید پرتقال تامسون از باغداران با قیمت تعیین شده ۹ هزار و ۳۰۰ تومانی خبر داد و افزود: مقرر شد حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی و به ویژه تامین تسهیلات سرمایه در گردش فقط در صورتی به سورتینگ‌داران، ذخیره‌کنندگان و بازرگانی‌های رسمی تعلق بگیرد که فاکتور رسمی خرید پرتقال تامسون از باغدار به ازای هر کیلوگرم ۹ هزار و ۳۰۰ تومان را ارائه کنند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: با این تصمیم فقط افرادی از سه گروه یاد شده می‌توانند از تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی بهره‌مند شوند که پرتقال تامسون را با فاکتور رسمی و قیمت مصوب و مورد تایید وزارت جهاد کشاورزی خریداری کنند.
مومنی از افزایش میزان صادرات مرکبات مازندران در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته نیز خبر داد و گفت: امسال صادرات نارنگی بیش از سه برابر افزایش یافته و در صادرات پرتقال از ابتدای فصل برداشت تا امروز که هنوز چند ماه به پایان فصل برداشت و صادرات زمان داریم، به رکورد سال گذشته رسیدیم. صادرات کیوی نسبت به پارسال نیز ۳۰ درصد بیشتر شده است.

 
 
  
  
 

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today