نماد آخرین خبر

۱۰ خودروی متخلف و هنجارشکن در جعفرآباد از حرکت بازماندند

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
۱۰ خودروی متخلف و هنجارشکن در جعفرآباد از حرکت بازماندند

صدا و سیما/ فرمانده انتظامی جعفرآباد مغان از اجرای طرح توقیف وسایط نقلیه شوتی، تغییر وضعیت و آلودگی صوتی با توقیف ۱۰ دستگاه خودرو خبر داد.

سروان توحید یاری، فرمانده انتظامی جعفرآباد مغان اظهار کرد: در پیگیری مطالبات مردمی در برخورد با خودرو‌های شوتی و متخلف که نارضایتی بسیاری از سوی شهروندان به همراه داشته است، طرح برخورد با خودرو‌های شوتی و آلودگی صوتی با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، انتظام‌بخشی و جلوگیری از بروز تخلفات حادثه‌ساز و هنجارشکنی در جعفرآباد مغان اجرا شد.
وی افزود: در اجرای این طرح، تعداد ۱۰ دستگاه خودروی شوتی در یک برنامه‌ریزی عملیاتی توقیف و به پارکینگ انتقال شدند.
فرمانده انتظامی جعفرآباد مغان بیان کرد: اغلب این خودرو‌ها دارای تغییر در وضعیت ظاهری و فنی، مجهز به شیشه دودی و برخی از رانندگان آن‌ها نیز به منظور فرار از قانون و عدم ثبت تخلفات مربوطه، اقدام به دستکاری در پلاک وسایل نقلیه خود نیز کرده بودند.


 
 

آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today