توقیف 93 شوتی در محورهای فرعی هرمزگان

فارس/ فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: با تلاش ماموران انتظامی استان شانزدهمین طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز اجرا و 487 میلیارد ریال انواع کالای قاچاق کشف شد.
سردار علیاکبر جاویدان، فرمانده انتظامی هرمزگان اظهار کرد: مأموران انتظامی استان طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و برخورد با خودروهای شوتی و شناسایی محلهای سوخت را به مدت 72 ساعت در استان اجرایی نمودند.
فرمانده انتظامی هرمزگان افزود: مأموران انتظامی با انجام ایست و بازرسیهای مقطعی و کنترل محورهای فرعی استان، 93 دستگاه خودروی شوتی و حامل قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح انواع کالا شامل 2 دستگاه خودروی لوکس، 2 دستگاه موتورسیکلت خارجی قاچاق، یک تن فرآورده شیلاتی، مقدار 437 هزار لیتر سوخت قاچاق، تعداد ۹۶ رأس احشام، یک دستگاه جرثقیل، ۹ عدد لوازم کوهنوردی، یک دستگاه صنعتی برش چوب، تعداد ۸ هزار و ۲۴۴ بطری نوشیدنی خارجی، تعداد ۱۲ حلقه لاستیک و یک دستگاه یخچال قاچاق کشف شد، بیان کرد: کارشناسان مربوطه ارزش کالای مکشوفه را 487 میلیارد ریال برآورد کرده اند.
جاویدان با اشاره به تشکیل پرونده در این رابطه و ارسال به مراجع قضایی خاطر نشان کرد: مبارزه بیامان با پدیده شوم قاچاق از اولویتهای این فرماندهی بوده که با برنامهریزی و طرحریزی عملیاتی، در طول شبانهروز محورهای مواصلاتی به منظور برخورد و پیشگیری با قاچاق کالا مورد پایش و کنترل قرار میگیرد.