نماد آخرین خبر

تخصیص ۳۵ میلیارد تومان برای اجرای طرح هادی خراسان شمالی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
تخصیص ۳۵ میلیارد تومان برای اجرای طرح هادی خراسان شمالی

صدا و سیما/ معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی گفت: ۳۵ میلیارد تومان اعتبار از منابع ملی و استانی برای اجرای طرح هادی در روستا‌های استان تخصیص یافت.

سعید رئوفی، معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی با بیان اینکه امسال تامین ۸۴ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی روستایی پیش بینی شده افزود: تاکنون از این میزان ۱۸ میلیارد تومان اعتبار استانی و ۱۷ میلیارد تومان اعتبار ملی در این زمینه تخصیص یافته است.

وی گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده، این اعتبارات برای اجرای طرح هادی در ۸۹ روستا هزینه می‌شود که بخشی از این طرح‌ها جدید ومابقی مربوط به طرح‌های نیمه تمام در روستا‌ها است.

به گفته رئوفی سال مالی گذشته طرح هادی در ۲۷ روستای استان اجرا و طرح‌های نیمه تمام در ۱۷۴ روستا تکمیل شد.

وی اضافه کرد: میزان بهره مندی روستاییان کشور از طرح هادی به طور میانگین ۶۸ درصد است و بر این اساس خراسان شمالی در این شاخص، بالاتر از متوسط کشوری است.
در ۵۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان شمالی طرح هادی اجرایی شده است.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today