نماد آخرین خبر

مهم‌ترین منبع آلوده‌کننده رودخانه‌های خوزستان معرفی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مهم‌ترین منبع آلوده‌کننده رودخانه‌های خوزستان معرفی شد

ایرنا/ معاون محیط زیست انسانی مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان مهمترین منبع آلاینده رودخانه‌های استان را فاضلاب‌های صنعتی و شهری اعلام کرد و گفت: خسارت شرکت‌ها و صنایع به رودخانه‌های خوزستان از ماه آینده محاسبه و این شرکت‌ها جریمه سنگین می‌شوند.

فرهاد قلی‌نژاد، معاون محیط زیست انسانی مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با تاکید بر اینکه همه صنایع خوزستان مکلف به تاسیس تصفیه خانه برای پساب خود هستند، بیان داشت: مهلت احداث تصفیه خانه و رعایت الزام‌های محیط زیستی برای تمام صنایع آلاینده دز و کرخه در حال تعیین است.

وی ادامه داد: در صورتی که این صنایع به تعهدات زیست محیطی خود عمل نکنند و خسارت به رودخانه به عنوان موجودی زنده را ادامه دهند خسارت آنها به رودخانه محاسبه و جریمه می‌شوند.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان با تاکید بر اینکه عزم همه مسوولان استان جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه‌های استان است، بیان کرد: تاکنون چندین فقره شکایت کیفری علیه صنایع آلاینده خوزستان توسط اداره کل محیط زیست خوزستان انجام شده است.

جریمه ۵۵۰ میلیارد ریالی یک شرکت آلاینده دز در شهرستان شوش

قلی نژاد تاکید کرد: جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه‌های استان از جمله رودخانه‌های دز و کارون به عنوان شریان حیاتی این استان به طور جدی در دستور کار است.

وی با اشاره به تعیین خسارت برای یکی از شرکت‌های بزرگ آلاینده دز که در شهرستان شوش مستقر و سال‌ها سهم عمده‌ای در آلایندگی این رودخانه داشته است، گفت: برای این شرکت ۵۵۰ میلیارد ریال جریمه به دلیل خسارت به رودخانه دز صادر و ابلاغ شده است و اگر این جریمه را پرداخت نکند و یا نسبت به اجرای الزام‌های محیط زیستی بی‌توجهی کند، این جریمه به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد.

متولی فاضلاب شهری شرکت آبفا و وزارت نیرو است

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان با انتقاد از پاس کاری آبفا و شهرداری‌ها نسبت به فاضلاب موجود در کانال دفع آب‌های سطحی اظهارکرد: براساس ماده یک تشکیل شرکت آب و فاضلاب، متولی فاضلاب شهری شرکت آبفا و وزارت نیرو است اما به دلیل اینکه در خیلی از شهرها شبکه جمع آوری فاضلاب کامل نشده شاهد اختلاط کانال آب سطحی با فاضلاب هستیم به همین دلیل همکاری مشترک آبفا و شهرداری در این زمینه ضروری است.

وی با اشاره به جایگاه مهم رودخانه دز در تامین پایداری کمی و کیفی رودخانه کارون ادامه داد: حفاظت از رودخانه دز به عنوان یکی از منابع اصلی تامین کننده آب آشامیدنی مردم خوزستان نیازمند همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی متولی است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today