امضای تفاهمنامه مهم در حوزه سوخت
فارس/تفاهمنامه مشترک بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و پلیس و یک اپراتور تلفن همراه برای رصد هوشمند فرآوردههای نفتی امضا شد.
با توجه به ارزان بودن و یارانهای بودن قیمت فرآوردههای نفتی، برای جلوگیری از درز و قاچاق این حاملهای انرژی ، تفاهم نامه همکاری مشترک بین شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی و پلیس فراجا و یک شرکت اپراتور تلفن همراه امضا شد.
عظیمی فر معاون وزیر و مدیر عامل شرکت پالایش و پخش فرآورده نفتی، تولید بنزین در سال جاری ۱۰ میلیون لیتر ، گازوئیل ۱۳ میلیون لیتر اضافه شد.به گفته وی سالی ۷ درصد به مصرف فرآورده ها اضافه می شود.
به گفته کارشناسان، رویکرد تولید بیشتر فرآورده به خاطر ارزان بودن قیمت و ازایش مداوم و قاچاق آن، به سیاست رصد هوشمند تبدیل شده است.
محمد زاده مدیر شرکت نفت مپنا نیز گفت: این شرکت درسال ۱۳۷۳ راه اندازی شد و اکنون ۷۰ شرکت از جمله کمپرسورسازی دارد.
جوادی مدیر عامل شرکت ملی طراحی ساختمان نفت نیز در این جلسه گفت: از دانش برخودار شدیم و پروژه های ارتقای پالایشگاه آبادان را انجام دادیم. این یک مگا پروژه است برای پایش فرآورده های نفتی استفاده می شود. به گفته وی، یک پروژه نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات در خوزستان اجرا کردیم.
محمدزاده گفت : برای پایش لحظه ای فرآورده نفتی، با همکاری مپنا و ایرانسل و شرکت طراحی ساختمان همکاری می کنیم.
مشکین فام مدیر عامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت، گفت: این تفاهم نامه با کار شبانه روز ۳ ماهه انجام شده و قرار است به ارزش ۳۹۲ میلیون دلار قرارداد برای نصب تجهیزات اندازه گیری و مسترینگ در ورودی و خروجی پالایشگاهها، دخیره سازها و مراکز مهم مصرف مانند پالایشگاهها و افزایش ۴۲۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری به ۴۰۰۰ کیلومتر اضافه می شود.
رفیعی مدیر عامل اپراتور ایرانسل درداین مراسم گفت: لزوم این کار به کارگیری هوش مصنوعی است که داده ها را برخط پایش کنیم.به گفته وی. تجهیزاتی که قبلا بودا را باید داده ها را برخط کنیم. زیر ساخت هوش مصنوعی ایجاد می شود.
به گفته کارشناسان، اگر قیمت نسبی حاملای انرژی واقعی شود، نیازی با رصد نیست، اما چون سیاست دولت اجرای سیاست غیر قیمتی است، باید از روش هوشمند سازی پایش استفاده شود.در این مراسم نماینده رئیس جمهور و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا د. این جلسه حصور یافت.