نماد آخرین خبر

پرداخت تسهیلات به شرط سپرده‌گذاری در بانک‌ها منع شرعی دارد؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
پرداخت تسهیلات به شرط سپرده‌گذاری در بانک‌ها منع شرعی دارد؟

باشگاه خبرنگاران/رئیس شورای فقهی بانک مرکزی در خصوص شرط سپرده‌گذاری برخی بانک‌ها در ازای پرداخت تسهیلات نکاتی را مطرح کرد.
 
مصباحی مقدم رئیس شورای فقهی بانک مرکزی گفت: اگر مردم در بانک سپرده‌گذاری کنند و این سپرده قرض به بانک به شرط آن که بانک قرص بدهد باشد نامشروع است، اما اگر این سپرده تحت عنوان قرض نباشد به طور مثال تحت عنوان ودیعه باشد اشکالی ندارد.
در ادامه این مقام مسئول می‌گوید: طبعا بانک‌ها باید منابع مالی داشته باشند تا بتوانند تسهیلات پرداخت کنند اگر منابع مالی کافی نداشته باشند نمی‌توانند تسهیلات بپردازند، اما یک نکته مهم این است که اگر بانک منابع مالی دارد و شرط سپرده‌گذاری می‌کند این هم قابل قبول نیست چرا که غالبا کسانی که برای تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌ها مراجعه می‌کنند افراد کم توانایی هستند اگر بنا باشد قرض‌الحسنه به کسانی بدهیم که قدرت مالی دارند که در بانک سپرده‌گذاری کنند خوب معلوم می‌شود یک عده زیادی از دریافت این تسهیلات محروم می‌شوند و نباید گذاشت چنین اتفاقی رخ دهد ولی اگر در خصوص سایر قرارداد‌ها سپرده‌گذاری انجام شود منع شرعی وجود ندارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره