نماد آخرین خبر

پیش بینی بورس چهارشنبه 8 اسفند 1403

منبع
تجارت نيوز
بروزرسانی
پیش بینی بورس چهارشنبه 8 اسفند 1403

تجارت نیوز/  بازار سهام چهارمین روز هفته را با رشد 48 هزار واحدی شاخص کل به پایان رساند. روز سه‌شنبه شایعه‌ای مبنی بر افزایش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها پخش شد که بعد از چند ساعت این شایعه از سوی مسئولان ذی‌ربط تکذیب شد. حال با توجه به اخبار ضد و نقیض در رابطه با قیمت خوراک گاز پتروشیمی‌ها، بازار روز چهارشنبه را چگونه سپری خواهد کرد؟

طی معاملات بازار سهام در روز ‌سه‌شنبه، شاخص کل 48 هزار و 268 واحد، معادل 1.73 درصد، افزایش ارتفاع داد. بر این اساس، شاخص کل در پایان معاملات روز سه‌شنبه در ارتفاع دو میلیون و 840 هزار واحدی ایستاد.
در طرف دیگر، قیمت معاملات سهم‌های کوچک بازار، در جهت نماگر اصلی عمل کرد؛ به طوری که شاخص هم‌وزن بازار در پایان معاملات روز ‌سه‌شنبه هشت هزار و 844 واحد، معادل 1.02 درصد این شاخص است، افزایش ارتفاع داد و در سطح 851 هزار واحدی قرار گرفت.
بازار سهام روز سه‌شنبه را در حالی به پایان رساند که جنگ میان خریداران و فروشندگان کاملا روی تابلو معاملات مشهود بود. این اتفاق به دلیل انتشار و مخابره اخبار مثبت و منفی به بازار در تایم معاملات بود.

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 8 اسفند 1403
صبح سه‌شنبه شایعه‌‌ای مبنی بر افزایش نرخ خوراک گار پتروشیمی‌ها در کانال‌های تلگرامی پخش شد که سبب شدت‌گرفتن عرضه در کل بازار به ویژه نمادهای این گروه شد، اما چند ساعت بعد این خبر توسط مسئولان تکذیب و رد شد.
نرخ خوراک پتروشیمی‌ها از این جهت‌ برای بازار سرمایه مهم است که این گروه جزو گروه‌های بزرگ بازار بوده و سهم بازار بسیاری را در اختیار دارد. چنانچه نرخ خوراک که جزو مواد اولیه اصلی این صنعت است افزایش یابد تاثیر مستقیمی بر کاهش سودآوری آنان دارد که این اتفاق در صورت‌های مالی و گزارش‌های کاملا مشهود است.
گفتنی است، گروه خودرویی و نماد خودرو واکنشی نسبت به این خبر نداشت و سفارش‌های تقاضا همچنان روی تابلو آنان پایدار بود. در مجموع، واکنش کلی بازار و شاخص کل نسبت به شایعه افزایش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها چندان زیاد نبود و کندل روز سه‌شنبه شاخص کل با مثبت قوی بسته شد.
به این ترتیب، با توجه به وضعیت پررونق معاملات در کلیت بازار، پایداری صفوف خرید گروه خودرویی، تکذیب شایعه افزایش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها، کارشناسان برای روز چهارشنبه 8 اسفند 1403 بازار را مثبت پیش‌بینی می‌کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره