نماد آخرین خبر

افزایش قیمت دلار با پتروشیمی‌ها چه کرد؟

منبع
تجارت نيوز
بروزرسانی

تجارت نیوز/ عملکرد پتروشیمی‌های بزرگ بورسی در بهمن‌ماه نشان می‌دهد که افزایش قیمت دلار، عامل اصلی رشد درآمدی آن‌ها بوده است. ذره بین این هفته به بررسی گزارش فعالیت ماهانه چهار پتروشیمی بزرگ بورسی پرداخته است.
 افزایش قیمت دلار در ماه‌های گذشته درآمد پتروشیمی‌ها را بالا برده است؛ چرا که بررسی میزان تولید این شرکت‌ها نشان می‌دهد که تنها پتروشیمی جم توانسته تولید خود را افزایش دهد، در حالی که بوعلی سینا، نوری و پارس کاهش تولید داشتند. پتروشیمی پارس با افت بیش از هشت درصدی، بیشترین کاهش را ثبت کرده است.
اما در بخش درآمد، روند متفاوتی رقم خورده است. پتروشیمی پارس با وجود افت تولید، حجم فروش خود را افزایش داده و درآمدش را ۱۲۳ درصد بالا برده است. پتروشیمی جم، نوری و بوعلی نیز به ترتیب ۶۱، ۳۶ و ۱۴ درصد رشد درآمدی داشته‌اند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره