نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

سود سهام عدالت در فواصل منظم واریز می شود

منبع
مهر
بروزرسانی
سود سهام عدالت در فواصل منظم واریز می شود

مهر/ یک مقام مسئول گفت: در سال ۱۴۰۴ سود سهام عدالت در فواصل منظم و مشخص به حساب سهامداران واریز می‌شود و برنامه سازمان بورس در سال جدید تشویق و ترغیب شرکت‌ها به برگزاری مجامع الکترونیک است.

ولی‌اله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار روز یکشنبه اعلام کرد: پارسال با پیگیری معاونت نظارت بر بورس‌ها و ناشران، مصوبه‌ای از شورایعالی بورس اخذ شد تا برای اولین بار منافع سود سهام عدالت (رسوب حاصل از سود سهام) به حساب سهامداران واریز شود.

وی توضیح داد: به بیان دیگر سود ناشی از تجمیع سود سهام عدالت که در حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی رسوب کرده بود به حساب سهامداران واریز شد.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه‌داد: سال ۱۴۰۴ برای سهام عدالت یک اقدام مهم دیگر در دستور کار است.

وی اعلام کرد: از این پس با مصوبه شورایعالی بورس به محض برگزاری مجمع هر شرکت سرمایه‌پذیر سهام عدالت، شامل ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی، سپرده‌گذاری مرکزی با شرکت‌های بورسی و سازمان خصوصی‌سازی با شرکت‌های غیربورسی، بلافاصله برای دریافت سود سهام عدالت مکاتبه می‌کنند و بر این اساس برخلاف سنوات گذشته تجمیع سود سهام عدالت به ماه‌های پایانی سال موکول نمی‌شود و این سود در فواصل منظم و مشخصی به حساب سهامداران واریز می‌شود.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به انجام عرضه‌های اولیه در سال ۱۴۰۳، گفت: در طول سال گذشته، تا پایان بهمن ماه ۲۳ عرضه اولیه انجام شد.

وی افزود: هم‌چنین در دی ماه بازار نوآفرین راه‌اندازی و سهام اولین شرکت در این بازار عرضه شد؛ بازار نوآفرین به شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال اختصاص دارد.

جعفری تاکید کرد: تداوم عرضه اولیه شرکت‌ها در بورس و فرابورس در سال ۱۴۰۴ منوط به وضعیت بازار سهام است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

سود سهام عدالت در فواصل منظم واریز می شود

سود سهام عدالت در فواصل منظم واریز می شود
00:00
00:00
سود سهام عدالت در فواصل منظم واریز می شود
1 / 1
سود سهام عدالت در فواصل منظم واریز می شود
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره