نماد آخرین خبر

بیش از ۸ هزار تن برنج در حادثه بندر شهید رجایی دچار آسیب شد

منبع
مهر
بروزرسانی
بیش از ۸ هزار تن برنج در حادثه بندر شهید رجایی دچار آسیب شد

مهر/به گفته انجمن واردکنندگان برنج کشور بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ کانتینر حامل برنج‌های وارداتی در حادثه اسکله بندر شهید رجایی دچار آسیب شده است.

در ادامه موضوع حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندر عباس و خسارات وارد شده به کالاهای اساسی وارداتی، بخشی از این بارها مربوط به برنج خارجی بوده است.
به گفته انجمن واردکنندگان برنج کشور بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ کانتینر حامل برنج‌های وارداتی دچار آسیب شده است. این میزان بار فقط مربوط به این انجمن بوده و واردات برنج توسط تشکل‌ها و شرکت‌های دیگر نیز انجام می‌شود.
گنجایش هر کانتینر بین ۲۴ تا ۲۵ تن برنج گزارش می‌شود که با یک محاسبه ساده می‌توان گفت بیش از ۸ هزار تن برنج وارداتی در این حادثه دچار آسیب شده است.
لازم به یادآوری است، بیش از ۶۰ درصد برنج‌های وارداتی از اسکله شهید رجایی بندر عباس انجام و بخشی هم از مرز زمینی تفتان وارد کشور می‌شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره