نماد آخرین خبر

عضو شورای ملی زعفران کشور: افزایش قیمت زعفران با اجرای طرح ارتقای کیفیت

منبع
بروزرسانی
  عضو شورای ملی زعفران کشور:     افزایش قیمت زعفران با اجرای طرح ارتقای کیفیت
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) علي حسيني - عضو شوراي ملي زعفران با اشاره به اجراي طرح ارتقاي کيفيت زعفران در شهرستان خليل‌آباد اظهار کرد: محصولي که در اين سايت فرآوري مي‌شود به دليل اينکه آلودگي ميکروبي نداشته و از بالاترين قدرت رنگ‌دهي برخوردار است، به عنوان يک محصول درجه يک شناخته مي‌شود. حسيني ارتقاي کيفيت زعفران ايران و کسب ارزش افزوده و ارزش واقعي محصول به توليدکنندگان را از اهداف مهم اجراي اين طرح دانست و افزود: در طرح ارتقاي کيفيت زعفران کشاورزان قيمت واقعي محصولشان را دريافت خواهند کرد و محصولي که در قالب اين طرح توليد مي‌شود 200 تا 300 هزار تومان بالاتر از توليد در شرايط سنتي قيمت ارزش دارد. وي با اعلام اينکه با اجراي اين طرح از هر 85 تا 100 کيلوگرم گل زعفران يک کيلوگرم کلاله خالص زعفران به دست مي‌آيد بيان کرد: در اين طرح مي‌توان از هر يک کيلوگرم گل زعفران 15 تا 17 گرم کلاله خالص به دست آورد. عضو شوراي ملي زعفران کشور با اشاره به اينکه امروز دنيا از ما يک محصول سالم و با کيفيت بالاي مي‌خواهد، افزود: شوراي ملي زعفران در سايت‌هايي که به عنوان الگو احداث مي‌کنند، به دنبال افزايش کيفيت است تا خريداران خارجي که اتکايشان به زعفران ايران است اين اعتماد را از دست نداده و ايران در همان قله افتخار باقي بماند. حسيني دوره تناوب کشت محصول زعفران در شهرستان خليل‌آباد را سه تا هفت سال دانست و اظهارکرد: طرح ارتقاي کيفيت زعفران در استان خراسان رضوي هم اکنون در چهار شهرستان کاشمر، خليل‌آباد، بردسکن و باخرز در حال انجام است. نايب رييس انجمن توليدکنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبي اظهار کرد: استحصال کلاله خالص محصول زعفران به روش سنتي بين 9 تا 13 گرم است که در اين طرح به 15 تا 17 گرم در هر کيلو افزايش يافته است. وي خاطرنشان کرد: براي هر کيلوگرم کلاله خالص که از گل زعفران استحصال مي‌شود 85 تا 100 کيلوگرم گل زعفران نياز است که هر نفر در روز پنج کيلوگرم گل را مي‌توانند جمع‌آوري کنند لذا توليد زعفران اشتغال‌زايي زيادي دارد