نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

جزئیات بسته حمایتی برای کسب و کارها

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
جزئیات بسته حمایتی برای کسب و کارها

باشگاه خبرنگاران/مدیر کل دفتر کسب و کار وزارت صمت با اشاره به طراحی بسته حمایتی از کسب وکار‌ها گفت: وزارت صمت تا پایان شهریور ماه برای پرداخت مالیات‌ها قرار داده‌ایم و برای افرادی که در این مهلت مالیات خود را پرداخت کنند، تخفیف ۴ درصدی ارائه خواهیم داد.

الهام اسماعیل پور مدیر کل دفتر کسب و کار طرح‌های سرمایه‌گذاری و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت:  با توجه به اقداماتی که در ایام جنگ ۱۲ روزه انجام شد، کارگروه‌هایی برای استمرار تولید و رفع موانع تشکیل شد. ما یک بسته حمایتی از کسب و کارها در شرایط کنونی تدوین کرده‌ایم که به تصویب رسیده و ان‌شاءالله طی روزهای آینده از طریق دولت اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه این بسته شامل ۵ بخش است گفت: بخش اول در حوزه مالی بوده که  ما به مشکلات مربوط به گواهی‌های ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم توجه کرده‌ایم و برای تسهیل این موضوع، گواهی موقت یک‌ماهه برای تولیدکنندگان پیشنهاد می‌دهیم. همچنین مشوق‌های مالیاتی برای خوش‌حساب‌ها در نظر گرفته‌ایم.

وی ادامه داد: بخش دوم مربوط به تأمین مالی بوده و همکاری‌های خوبی با بانک مرکزی داریم و قرار است تأمین مالی به اولویت سرمایه در گردش واحدها داده شود.
اسماعیل پور در ادامه به بحث حوزه ارز اشاره کردو گفت: در این بسته، برای واحدهای تولیدی که ممکن است به دلیل محدودیت‌های بانکی با مشکلاتی مواجه شوند، تعلیق موقت پیش‌بینی کرده‌ایم.

وی  به حوزه زیرساخت و انرژی هم اشاره کرد  و گفت: با توجه به فشارهای ناشی از ناترازی انرژی، واحدهای تولیدی که به زنجیره مصرف متصل می‌شوند، در اولویت تأمین سوخت قرار خواهند گرفت.
اسماعیل پور در خصوص بخش بازرگانی هم گفت: تسهیلاتی برای ثبت سفارشات و تمدید مجوزها بدون نیاز به استعلام پیش‌بینی شده است.

مدیر کل دفتر کسب و کار طرح‌های سرمایه‌گذاری و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه  ما برای بیمه‌ها نیز تمهیداتی خواهیم داشت گفت: به طوری که در صورت تأخیر در پرداخت بیمه کارکنان، جریمه‌ای برای کارفرمایان در نظر نخواهیم گرفت. 

وی ادامه داد: در نهایت، ما مهلتی تا پایان شهریور ماه برای پرداخت مالیات‌ها قرار داده‌ایم و برای افرادی که در این مهلت مالیات خود را پرداخت کنند، تخفیف ۴ درصدی ارائه خواهیم داد. امیدواریم که این تلاش‌ها به پایداری شرایط و بهبود وضعیت کسب و کارها کمک کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره