نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

ازسرگیری صادرات برق ایران به دو کشور همسایه شرقی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ازسرگیری صادرات برق ایران به دو کشور همسایه شرقی

ایرنا/مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: صادرات برق به دو کشور افغانستان و پاکستان پس از کاهش نیازهای داخلی از سر گرفته شد.

مصطفی رجبی مشهدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه میزان صادرات برق به این دو کشور ۱۵۰ مگاوات است، افزود: همچنین از دو کشور ارمنستان و ترکمنستان برق وارد می کنیم.

وی میزان واردات برق از این دو کشور را حدود ۴۵۰ مگاوات برشمرد.

مدیرعامل توانیر در خصوص افزایش میزان صادرات گفت: صادرات در همین حد خواهد ماند، مگر این که اتفاق خاصی در مراودات آنی با کشورهای همسایه رخ دهد.

وی ادامه داد: البته فعلا چیزی در دستور کار نیست.

 ششم شهریورماه امسال بود که مدیرعامل توانیر به خبرنگار ایرنا گفت: میزان صادرات برق کشور به دلیل ناترازی داخلی به کمترین میزان خود و تقریبا به صفر رسیده است.

صادرات برق زمانی انجام می‌شود که توازن بین تولید و مصرف دست خوش تغییر نشود و نیاز داخلی به طور کامل پاسخ داده شود.

در ماه‌های گذشته و با هدف کاهش ناترازی برق در دوره گرم سال و به‌ویژه در روزهای اوج مصرف، میزان واردات برق کشور بیش از پنج برابر صادرات شده بود و بخش عمده این واردات برای حفظ پایداری شبکه و تأمین نیاز داخلی انجام می‌شد.

در ماه‌های اخیر صادرات عمده برق کشور که پیش‌تر در قالب قراردادهای بین المللی به عراق انجام می‌شد، به‌طور کامل متوقف شده و در خصوص افغانستان نیز طبق تعهد بین‌المللی قراردادی بود که بسیار کمتر از واردات برق به کشور بود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره