نماد آخرین خبر

واریز ۶۵ همت سود برای ۲۹.۵ میلیون سهام‌دار

منبع
ايرنا
بروزرسانی
واریز ۶۵ همت سود برای ۲۹.۵ میلیون سهام‌دار

ایرنا/ شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: ۴۷۴ ناشر ۶۵ هزار میلیارد تومان سود در ۶ ماهه نخست سال جاری را به حساب ۲۹ میلیون و ۵۴۸ هزار و ۴۵۳ سهام‌دار از طریق اطلاعات سامانه سجام واریز کردند.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از واریز متمرکز مبلغی بالغ بر ۶۴ هزار و ۹۹۷ میلیارد تومان مطالبات نقدی (شامل سود جاری، سنواتی و حق تقدم) ۴۷۴ ناشر به حساب ۲۹ میلیون و ۵۴۸ هزار و ۴۵۳ سهام‌دار از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان «سجام» در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری خبر داد.
این گزارش می‌افزاید: در ۶ ماهه ابتدایی امسال، ۳۵۷ شرکت سود جاری ۲۳ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۲۸۶ سهام‌دار که شامل ۵۸ هزار و ۲۴۱ میلیارد و ۵۸ میلیون تومان می‌شود را به حساب بانکی آنها از طریق سامانه «سجام» واریز شد.
همچنین در این بازه زمانی، ۱۱۷ ناشر سود سنواتی ۶ میلیون و ۱۰۵ هزار سهام‌دار که شامل ۶ هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان می‌شود را توسط سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت کردند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله