نماد آخرین خبر

بازدهی فرابورس در مهر ماه از ۱۴ درصد گذشت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بازدهی فرابورس در مهر ماه از ۱۴ درصد گذشت

ایسنا/ شاخص کل فرابورس ایران (آیفکس) در مهرماه امسال با رشد ۱۴.۲ درصدی نسبت به شهریور، از سطح ۲۷ هزار واحد عبور کرد. ارزش کل بازار فرابورس نیز در این ماه ۱۱ درصد افزایش یافت و از ۳.۲ هزار همت گذشت.

فرابورس ایران گزارش مهر ماه خود را منتشر کرد که بر اساس آن ارزش بازار فرابورس با افزایش نزدیک ۱۱ درصدی از ۳.۲ هزار همت گذشت. طی هفت ماهه امسال ارزش بازار در فرابورس رشد ۱۴ صدم درصدی داشته است.
شاخص فرابورس در مهر ماه از ۲۳ هزار و ۶۸۴ واحد به ۲۷ هزا رو ۵۶ واحد رشد رسید و بازدهی ۱۴.۲ درصدی را ثبت کرد اما در دوره هفت ماهه امسال بازدهی فرابورس ۱۱ صدم درصد بوده است.
میانگین روزانه معاملات فرابورس در مهر ماه حدود ۱۶ میلیارد برگه بهادار به ارزش ۱۷۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود.
در مهرماه ۱۴۰۴ ارزش معاملات ۳.۸ هزار همت بود که نسبت به مهر ماه پارسال ۱۳ درصد رشد داشته است؛ ارزش معاملات فرابورس در ۷ ماهه امسال ۲۵.۷ هزار همت بود که نسبت به ۷ ماهه پارسال ۱۹۸ درصد رشد داشته است.
در مهر ماه سال جاری ۳۵۱.۳ میلیارد برگه بهادار (حجم معاملات) میان معامله گران دست به دست شد که ۳۴ درصد نسبت به مهر ۱۴۰۳ رشد داشته است.

در ۷ ماهه ابتدایی امسال حجم معاملات فرابورس ۱۷۵۳ میلیارد برگه بهادار بود که رشد ۱۰۲ درصدی نسبت به ۷ ماهه ۱۴۰۳ را ثبت کرده است.
ارزش معاملات سهام در فرابورس طی مهر ماه ۴۶.۱ همت با رشد ۴۰ درصدی نسبت به مهر ماه ۱۴۰۳ و طی ۷ ماهه امسال ۲۵۰.۹ همت با رشد ۷۶ درصدی نسبت به ۷ ماهه ۱۴۰۳ بود.
ارزش معاملات اوراق بدهی در فرابورس طی مهر سال جاری ۳ هزار و ۵۲۴ همت بود که رشد ۱۲ درصدی نسبت به مهر ماه ۱۴۰۳ داشته است. این رقم در ۷ ماهه امسال ۲۴.۲ همت بود که ۲۰۵ درصد رشد داشته است.
ارزش معاملات صندوق های قابل معامله (ETF ها) فرابورسی در مهرماه امسال ۲۵۱.۱ همت با رشد ۲۹ درصدی نسبت به مهر پارسال و در ۷ ماهه سال جاری ۱۲۱۹ همت با رشد ۱۲۵ درصدی نسبت به ۷ ماهه پارسال بود.
در مهر ماه سال جاری ۱۵ میلیون برگه اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات مسکن به ارزش ۱۶۷۴ میلیارد تومان با رشد ۱۴ درصدی در حجم و ۱۹ درصدی در ارزش معاملات نسبت به مهر پارسال دادوستد شد؛ این در حالی است که در ۷ ماهه امسال ۷۲ میلیون برگه تسهیلات مسکن به ارزش ۷۶۵۴ میلیارد تومان با رشد ۶۹ درصدی در ارزش و ۸۹ درصدی در حجم معاملات نسبت به ۷ ماهه پارسال خریدوفروش شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره