1. برگزیده
اقتصادی

صدور کارت سوخت یک‌روزه می‌شود

منبع
ايسنا
بروزرسانی
صدور کارت سوخت یک‌روزه می‌شود

ایسنا/با رونمایی از طرح ملی صدور آنی کارت هوشمند سوخت، مدت زمان صدور کارت سوخت یک‌روزه می‌شود.

عباس با صفا _مدیر سامانه هوشمند شرکت ملی پخش_ در آیین بهره برداری رسمی از طرح ملی صدور آنی کارت هوشمند سوخت، اظهار کرد: در زمان جنگ ۱۲ روزه با دوچالش جدی رو به رو بودیم که اولی شخصی سازی در اختیار ما نبود و دیگری تجهیزاتی که استفاده می شد در اختیار شرکت های خارجی بود و این نگرانی وجود داشت که اگر اتفاقی رخ دهد چه اقدامی باید انجام داد. 

وی افزود: در سال های گذشته وجود نیاز گسترده به کارت سوخت هوشمند روزانه ۱۲ هزار کارت سوخت تولید می شد درحالی که نیاز ۳۶ هزار بود. در زمان جنگ ۱۲ روزه تیمی تشکیل شد و کمتر از ۱۰ روز توانستیم به دانش شخصی سازی برسیم و توانستیم طزفیت تولید خود را از ۱۲ هزار کارت سوخت به ۳۶ هزار عدد برسانیم که حاکی از سه برابر شدن آن است.
باصفا تشریح کرد: همچنین با همکاری شرکت های دانش بنیان امکان صدور آنی کارت سوخت هوشمند به دست آمد. نکنه قابل توجه این است که در گذشته استعلامات به صورت دستی انجام می شد اما پر حال حاضر شهروندان می توانند به صورت آنلاین درخواست و سپس با مراجعه به نواحی مخصوص کارت سوخت خود را دریافت کنند. 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا

🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

آخرین خبر | صدور کارت سوخت یک‌روزه می‌شود