نماد آخرین خبر

دامنه نوسان قیمت صندوق‌های نقره تغییر کرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
دامنه نوسان قیمت صندوق‌های نقره تغییر کرد

ایرنا/ بورس کالای ایران که از آخر دی ماه دامنه نوسان قیمت واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های نقره را به مثبت-منفی ۴ درصد رسانده بود، طی اطلاعیه‌ای مجددا به ۱۰ درصد برگرداند.

مدیر بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالای ایران در اطلاعیه‌ای از بازگشت دامنه نوسان صندوق‌های سرمایه‌گذاری کالایی نقره و همچنین گواهی سپرده کالایی شمش نقره به مثبت-منفی ۱۰ درصد خبر داد.
بر اساس این اطلاعیه از معاملات فردا سه‌شنبه ۲۱ بهمن در بورس کالا، دامنه نوسان قیمت واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های نقره و همچنین گواهی سپرده کالایی نقره مثبت-منفی ۱۰ درصد قیمت پایانی روز قبل از آن خواهد بود.
بازگشت دامنه نوسان معاملات نقره در بورس کالا به مثبت-منفی ۱۰ درصد در حالی است که مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا در اواخر دی ماه اعلام کرده بود که از ۲۸ دی ماه دامنه نوسان صندوق‌های نقره از ۱۰ به ۴ درصد کاهش می‌یابد.
همچنین از دوشنبه ۱۳ بهمن نیز بورس کالا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که تا اطلاع ثانوی سقف دارایی مشتریان حقیقی و حقوقی صندوق‌های نقره به ازای هر صندوق ۵۰۰ واحد تعیین می‌شود که این اطلاعیه نیز از معاملات نیمه دوم بهمن کأن‌لم‌یکن تلقی شد.
گفتنی است در حال حاضر دامنه نوسان قیمت یونیت‌های سرمایه گذاری صندوق های طلا در بورس کالا در دامنه نوسان مثبت-منفی ۱۰ درصد هستند که با توجه به تبعیت قیمت انس نقره از انس طلا، دامنه نوسان قیمت واحدهای سرمایه گذاری صندوق های نقره نیز به دامنه نوسان صندوق های طلا برگشت داده شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره