ثبت بیش از 560 مورد درخواست برای سرمایه گذاری ایرانیان خارج از کشور
بروزرسانی
ايرنا- معاون پشتيباني و تشريفات شوراي عالي امور ايرانيان خارج از کشور گفت: تاکنون بيش از 560 مورد درخواست براي سرمايه گذاري ايرانيان خارج از کشور به ثبت رسيده است.
به گزارش روز شنبه ايرنا از شوراي عالي ايرانيان خارج از کشور، ˈعلي شعبانيˈ در نشست تخصصي جمعي از مديران و مسوولان شوراي عالي امور ايرانيان خارج از کشور و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: 12 هزار پرونده در مرکز شبانه روزي رسيدگي به امور ايرانيان خارج از کشور ثبت شده که اين مساله حاکي از اشتياق فراوان هموطنان مقيم خارج به سرمايه گذاري در عرصه هاي داخلي است.
وي با اشاره به جذابيت فراوان صنايع دستي و گردشگري از بعد فرهنگي و اقتصادي براي ايرانيان خارج از کشور گفت:ايرانيان خارج از کشوريکي از بهترين ظرفيتها براي شناساندن و ترويج صنايع دستي و جاذبه هاي گردشگري ايران در کشورهاي هدف هستند.
وي با ابراز اميدواري در خصوص افزايش سطح همکاريهاي شوراي عالي با سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با هدف بهره گيري از ظرفيت مادي و معنوي ايرانيان خارج از کشور گفت: برگزاري نمايشگاه ها و همايش هاي مرتبط با صنايع دستي يکي از راهکارهاي مناسب تبليغ و معرفي صنايع دستي ايران با تکيه بر ظرفيت هاي ايرانيان خارج از کشور است.
معاون پشتيباني و تشريفات شوراي عالي امور ايرانيان خارج از کشور همچنين با اشاره به فعاليت دفاتر شوراي عالي ايرانيان در فرودگاه هاي بين المللي کشور گفت : شوراي عالي آمادگي دارد از اين دفاتر در راستاي شناساندن صنايع دستي و گردشگري ايران استفاده کند و نيز با ارسال ايميل هاي تبليغاتي به هموطنان خارج از کشور در اين زمينه همکاري کند.
در ادامه اين جلسه، ˈاحمد بالانˈ، مديرکل بازرگاني خارجي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، با اشاره به ظرفيتهاي ارزشمند صنايع دستي ايران براي صدور فرهنگ و هنر ايراني از يک سو وجلب سرمايه هاي خارج از کشور از سوي ديگر، خواستار توسعه تعاملات با شوراي عالي امور ايرانيان خارج از کشور در اين زمينه شد.
وي افزود: صنايع دستي در 350 رشته و 15 گروه از جمله صنايع فلز ، چوب، شيشه، سفال و ... قابل دسته بندي است و طبيعي است که به هر ميزان هنر ايران را در بازارهاي خارج از کشور معرفي و عرضه کنيم، مي توانيم زمينه ايجاد اشتغال در داخل و بهره منديهاي اقتصادي را در کشورمان فراهم کنيم.
اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ادامه به رشد قابل توجه صادرات صنايع دستي ايران در مقايسه با سالهاي گذشته اشاره کرد و گفت: صادرات صنايع دستي ايران از 85 ميليون دلار از سال 1384 به رقمي بالغ بر 500 ميليون دلار در سال 1390 رسيده است و خوشبختانه در شش ماهه نخست سال 91 شاهد رشد صادرات صنايع دستي ايران به ارزش 640 ميليون دلار بوده ايم.
وي در خصوص مقصد کالاهاي صادراتي نيز گفت: آمريکا، کشورهاي آمريکاي لاتين و بسياري از کشورهاي اروپايي از جمله کشورهاي هدف در صادرات صنايع دستي ايران هستند.
مدير کل بازرگاني خارجي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در راستاي تعاملات هرچه بيشتر ميان دو سازمان با هدف معرفي و ترويج صنايع دستي پيشنهاد داد کميته اي فني تشکيل و با برگزاري جلسات ماهانه يا هفتگي زمينه هاي مشترک همکاري بررسي شود.