خراسان/ عضو هيئت مديره شرکت پديده با اعلام خبر بازگشايي اتاق مبادله سهام (OTC) گفت :از فردا (امروز چهارشنبه) اين اتاق گشايش مي يابد و براي آزمايش هاي امنيتي و اجرايي شبکه ،مبادله سهام فعلا به صورت محدود توسط سامانه انجام خواهد شد.به گزارش خراسان رضوي، حميد رضا کريمويي که روزگذشته در نشست خبري با رسانه ها به تشريح نحوه فعاليت اين اتاق پرداخت در اين باره اظهار کرد: اقداماتي که درراستاي راه اندازي و گشايش اين اتاق صورت گرفته در کشور بي نظير بوده است چراکه با روند اعتماد سازي پيگيري شده در شرکت امروز به نقطه اي رسيده ايم که بورس ديگر نگاه تهاجمي به ما ندارد و در پي جلسات متعدد امکان گشايش اين اتاق را فراهم کرده است .
آمادگي براي تبديل تعهدنامه به سهام
وي با بيان اين که برخي قوانين و مقررات در جهت کاهش آسيب ها در اتاق مبادلات به نفع سهامداران تعديل شده است، گفت: برگه هاي تعهدنامه اي که در دست برخي افراد قراردارد نيز اسنادي است که در شرکت ثبت شده و پاسخ گوي آن ها هستيم. اما هم اکنون که اين اتاق ايجاد شده است از همه تعهدنامه داران دعوت ميکنيم تا به خاطر بهره مندي از فرصت نقد شوندگي سهام ها ، تعهدنامه خود را به سهام تبديل کنند و اطمينان داشته باشند از همه امتيازات و شرايطي که سهامداران برخوردارهستند، مي توانند استفاده کنند .کريمويي تصريح کرد: براي استفاده از اين فرصت تعهدنامه داران مي توانند درخواست خود را ارائه کنند و پس از طي مراحل ثبت که زمان زيادي نخواهد بود و احتمالا طي دو روز انجام مي شود به شرکت مراجعه و در قبال تحويل تعهدنامه ها سهام خود را دريافت کنند تا بتوانند در اتاق مبادله سهام به خريد و فروش آن بپردازند.
تسويه حساب تا 24 ساعت انجام خواهد شد
طوسيان مدير امور سهام پديده نيز با تاکيد بر اين که تمام سهامداران فعلي احراز هويت شده اند، گفت: احراز هويت به روش پيشرفته يا با همان کد رهگيري قبلي انجام مي شود. سفارش ها به صورت يک مرتبه در روز انجام شده و از ساعت 8:30 تا 15 ادامه خواهد يافت و دستورات و خريد و فروش در اين مدت دريافت مي شود. حدود ساعت 16 تطبيق قيمت ها صورت مي گيرد و تا ساعت 18 اطلاعات در حساب سهامداران درج خواهد شد. از طرفي نيز وعده مي کنيم حداکثر ظرف 24 ساعت پول را به حساب مشتري واريز کنيم. هيچ پول نقدي از کسي دريافت نمي شود و پول نقدي هم به کسي پرداخت نخواهيم کرد. براي واريز مبلغ سهام حساب بايد به نام سهامدار باشد. البته مي توان اين اقدام را براي سهامداران زير 18 سال در حساب والدين آنان انجام داد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد