طرح جدید مرکز پژوهشها برای تولید/ اتخاذ سیاست «تسهیل» در مقابل «تحریم»
بروزرسانی
وي افزود: بخشي از طرح مرکز پژوهشها داراي ماهيت بودجهاي است که در لايحه بودجه 92 قابل استفاده است و بخشي نيز کلانتر از بودجه است.
رئيس مرکز پژوهشهاي مجلس تأکيد کرد: بايد سياست حمايت بيمهاي و بانکي از صنعتگر و توليدکننده داخلي اعمال شود و همانگونه که مقام معظم رهبري اعلام کردند شعار امسال به عنوان حمايت از توليد و کار و سرمايه ايراني تحقق پيدا کند.
جلالي تأکيد کرد: بايد سياست تسهيل انجام سرمايهگذاري در مقابل تحريم به کار گرفته شود و اتکاي بودجه به درآمدهاي نفتي کاهش پيدا کند.
وي در مورد اينکه درآمدهاي نفتي با توجه به شرايط تحريم بايد چقدر در لايحه بودجه کاهش پيدا کند، گفت: رقم دقيقي نميتوانم ارائه کنم چون نياز به برآورد دقيق علمي دارد اما به هر حال اتکا به درآمدهاي نفتي در لايحه بودجه بايد کاهش پيدا کند. اما در عين حال بودجه از نظر نگارش و تدوين بايد براساس واقعيت باشد و نميتوان بدون ارقام واقعي بودجه را نوشت.
نماينده دامغان تصريح کرد: بايد در جهت تقويت صادرات و تنظيم واردات گام برداشته شود زيرا متأسفانه حجم واردات در حال حاضر بالا است و بخشي از منابع ارزي صرف واردات کالاهايي ميشود که اولويت مصرفي اول در داخل کشور ندارد.
رئيس مرکز پژوهشهاي مجلس در مورد سياست کاهش وابستگي بودجه دولت به نفت گفت: براي تدوين لايحه بودجه 92 مرکز پژوهشهاي مجلس يک آسيبشناسي از قانون بودجه 91 در دست تهيه دارد و سياستهاي کلي براي لايحه 92 در آن ديده شده است.
وي افزود: مرکز پژوهشهاي مجلس در حال تدوين طرح آسيبشناسي بودجه 91 است که اميدوار است لايحه بودجه 92 واقعي باشد و محدوديتهايي که به واسطه تحريم ايجاد ميشود در لايحه بودجه در نظر گرفته شود.