مهر/ معاون وزير جهاد کشاورزي با بيان اينکه سالانه سه هزار تن گوشت شترمرغ در کشور توليد مي شود، گفت: کساني که مايل به پرورش شترمرغ باشند مي توانند از تسهيلات اشتغال روستايي استفاده کنند.
مرتضي رضايي در جريان بازديد از مزارع پرورش شترمرغ با بيان اينکه سال گذشته ۶ تا ۷ هزار شترمرغ مولد در کشور توليد شده است، اظهار داشت: از اين ميزان ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار قطعه شترمرغ پرواري در کشور پرورش داده شد. ضمن اينکه برآورد مي شود سالانه سه هزار تن گوشت قرمز از اين ميزان شترمرغ توليد شود.
معاون وزير جهاد کشاورزي با بيان اينکه گوشت شترمرغ نسبت به گوشت گوسفندي قابليت هضم بيشتري دارد، گفت: اين گوشت يکي از لذيذترين گوشت هاي موجود است که چربي خيلي کمي دارد و رنگ قرمز آن به دليل درصد آهن بالايي است که دارد.
رضايي افزود: با توجه به اينکه در کشور با کمبود گوشت قرمز مواجه هستيم، مي توان با توسعه پرورش شترمرغ اين کمبود را جبران کرد ضمن اينکه قيمت گوشت شترمرغ مناسب تر نيز هست.
وي با بيان اينکه جز در استان هاي شمالي به دليل مسائل بهداشتي، پرورش شترمرغ در تمامي مناطق کشور آزاد است، افزود: کساني که تمايل به پرورش شترمرغ داشته باشند و تقاضاي اين کار را بدهند مي توانند از وام اشتغال روستايي استفاده کنند.
معاون وزير جهاد کشاورزي با اشاره به مزيت هاي پرورش شترمرغ افزود: بزرگترين مزيت پرورش شترمرغ اين است که اين پرنده توليد گوشت قرمز مي کند و در شرايط کنوني توليد گوشت قرمز بسيار اقتصادي است.
رضايي ادامه داد: علاوه بر اين هر گوسفند در سال نهايتا دو بره توليد مي کند اما هر مولد شترمرغ حدود ۴۵ جوجه توليد مي کند.
به گفته معاون وزير جهاد کشاورزي، ايران بعد از آفريقاي جنوبي که مهد پرورش شترمرغ است دومين پرورش دهنده بزرگ شترمرغ در جهان است.
بازار