کارکنان دولت تا حقوق ۷ میلیون تومان به میزان ۱۰ درصد مالیات پرداخت میکنند/ درآمد یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به سازمان بیمه سلامت برای پوشش کامل درمان
فارس
بروزرسانی
فارس/ نمايندگان مجلس مصوب کردند کارکنان وزارتخانهها، موسسات، شرکتهاي دولتي و ساير دستگاههاي اجرايي که تا ۷ ميليون تومان حقوق دريافت ميکنند، سال آينده به ميزان ۱۰ درصد ماليات پرداخت خواهند کرد و مازاد بر اين ۷ ميليون تومان به نرخ ۲۰ درصد تعيين شد.
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني صبح امروز (پنجشنبه) پارلمان و در ادامه بررسي بودجه 93، بند الف تبصره 9 اين لايحه را پس از رسيدگي به تصويب رساندند.
نمايندگان پيش از اين مصوب کرده بودند که سقف معافيت مالياتي در سال 93 مبلغ 12 ميليون تومان در يک سال است که طبق اين مصوبه، اشخاصي که در سال 93 تا مبلغ يک ميليون تومان هر ماه حقوق دريافت ميکنند، از پرداخت ماليات معاف هستند.
پاراگراف دوم بند الف تبصره 9 از بودجه 93 پيش از اين به دليل عدم رايآوري اصل و حذف آن، مراعا مانده بود که نمايندگان امروز با يک پيشنهاد براي اصلاح اين پاراگراف موافقت کردند.
طبق مصوبه مجلس سقف معافيت مالياتي موضوع ماده 59 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوري اسلامي ايران مصوب 1389 براي سال 1393، مبلغ يکصد و بيست ميليون ريال در سال تعيين ميشود و مازاد آن تا 7 برابر به نرخ 10 درصد و مازاد بر اين، به نرخ 20 درصد براي بخش خصوصي و دولتي و ساير دستگاههاي اجرايي موضوع ماده 5 قانون مديريت خدمات کشوري و ماده 5 قانون محاسبات عمومي تعيين مي شود.
*** درآمد يک درصد ماليات بر ارزش افزوده به سازمان بيمه سلامت براي پوشش کامل درمان
نمايندگان مجلس تصوب کردند يک درصد از درآمد ماليات بر ارزش افزوده در سال ۹۳ براي پوشش کامل درمان افراد ساکن در روستاها و شهرهاي با ۲۰ هزار نفر جمعيت در اختيار سازمان بيمه سلامت قرار بگيرد.
در ادامه بررسي جزئيات لايحه بودجه 93 کل کشور بند الحاقي به تبصره 9 به تصويب رسيد.
بر اين اساس ۱۰۰ درصد منابع دريافتي از يک درصد ماليات بر ارزش افزوده در سال 93 از طريق رديف530000 _ 122در اختيار سازمان بيمه سلامت ايرانيان قرار ميگيرد تا نسبت به پوشش کامل درمان افراد ساکن در روستاها و شهرهاي با 20 هزار نفر جمعيت و پايينتر و افراد تحت پوشش نهادهاي حمايتي خارج از روستاها و شهرهاي بالاي 20 هزار نفر جمعيت و جامعه عشايري در چارچوب نظام ارجاع اقدام نمايد و پس از تحقق هدف فوق نسبت به تامين تجهيزات بيمارستاني با اولويت بيمارستانهاي مناطق توسعه نيافته، مصارف هيئتامناي ارزي و ارتقاء سطح بيمه بيماران صعبالعلاج اقدام نمايد.
در ادامه تصويب اين بند مهرداد لاهوتي پيشنهاد حذف وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکي را ارائه کرد که از مجموع 202 نماينده 105 راي موافق، 79 مخالف و 2 ممتنع تصويب شد.
همچنين در ادامه محمدقسيم عثماني پيشنهاد حذف شرکتهاي بيمهگر را ارائه کرد که اين پيشنهاد نيز از مجموع 201 نماينده با 170 راي موافق، 11 راي مخالف و 6 راي ممتنع تصويب شد.
همچنين با پيشنهاد محمدقسيم عثماني متن زير به تبصره 9 با تصويب نمايندگان الحاق شد بنابراين مدت دوره آموزشي بهورزان در سقف 2 سال، به عنوان سنوات خدمتي آنان منظور ميگردد.
اين پيشنهاد الحاقي از مجموع 197 نماينده با 110 راي موافق، 40 راي مخالف و 18 راي ممتنع به تصويب رسيد.