ايرنا/ معاون فناوري بانک ملي ايران با اشاره به توسعه بانکداري ديجيتال، گفت: پايان دي ماه ميزان تراکنشهاي بانکي غير حضوري به ٨٧ درصد رسيد در حالي که در ابتداي دهه ۹۰ حدود ۵۵ درصد بود.
مسعود خاتوني عصر امروز (چهارشنبه) در سومين نشست "ملي شو" با تشريح آخرين دستاوردهاي بانکي در حوزه فناوري، افزود: اکنون فقط ١٣ درصد تراکنشها به شکل حضوري و در داخل شعبه انجام ميشود.
معاون فناوري بانک ملي ايران اضافه کرد: دهه اول فعاليت بانکها در حوزه اتوماسيون و سامانه بود، اما استفاده از ابزارها در فضاي بيرون از شعبه در دهه دوم مورد توجه قرار گرفت.
وي گفت: امروز در دهه سوم، هوشمندسازي در دستورکار قرار گرفته و دهه آينده، زمان تمرکز بر اقتصاد ديجيتال محسوب مي شود.
خاتوني ضمن يادآوري رونمايي از "نشان پرداخت" گفت: اکنون بيشترين تراکنشها دربخش پايانههاي فروشگاهي و خريدهاي اينترنتي است و به دليل هزينههاي بالا براي توليد کارت بانکي و ابزارهاي پايانههاي فروشگاهي، تلاش ميشود اين هزينه ها کاهش يابد.
وي با بيان اينکه با رونمايي از نشان پرداخت در پي حذف پايانههاي فروشگاهي هستيم، افزود: همچنين تقويت حضور در فضاي ديجيتالي نيز دنبال ميشود.
معاون فناوري بانک ملي ايران گفت: ۱۳ درصد تراکنشها هنوز به صورت حضوري است که به دنبال جذب آنها هستيم، بر اين اساس ارايه خدمات ۲۴ ساعته در دستور کار است.
خاتوني با اشاره به هزينههاي راه اندازي دستگاههاي کارتخوان گفت: هفت ميليون دستگاه پوز و کارتخوان در کشور وجود دارد که هر کدام از آنها ١٥٠ يورو ارزبري داشته که در مجموع، هزينه تامين آنها ١١ هزار ميليارد تومان شده است.
بازار