ايرنا/ در پي گلايه پرستاران از شفاف نبودن پرداخت کارانه و اضافه کار، با دستور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، پرداخت اضافه کار و کارانه پرستاران از اول اسفند به صورت جداگانه پرداخت مي شود.
مريم حضرتي معاون پرستاري وزارت بهداشت با اعلام اين خبر گفت: اواخر سال ۹۶ کارگروه تخصصي اصلاح نظام پرداخت با حضور نمايندگان پرستاري سراسر کشور، اقتصاد درمان و توسعه به منظور بررسي مسايل و مشکلات نظام پرداخت پرستاران با طرح قاصدک در معاونت پرستاري تشکيل شد و پس از ۱۲ جلسه مستمر نتايج آن در جلسه مشترک معاونت پرستاري با معاونت توسعه مديريت و منابع و درمان وزارت بهداشت مطرح و تصميمات مهمي در حوزه پرداختي پرستاران اتخاذ شد که مهمترين آنها اصلاح شيوه پرداخت کارانه و اضافهکار کارکنان غير پزشک بود که براي اجرا به دانشگاهها و دانشکده هاي علوم پزشکي ابلاغ و براساس آن از ابتداي اسفند ۹۸ پرداخت اضافه کار و کارانه جداگانه محاسبه و پرداخت مي شود.
وي مصوبات جلسه مشترک با کامل تقوي نژاد معاون توسعه مديريت و منابع و قاسم جان بابايي معاون درمان وزارت بهداشت را اعلام کرد و افزود: اين اصلاحات تا زمان تعريف و جايگزيني يک مدل مناسب پرداختي لازم الاجراست و اميواريم پس از غلبه بر بحران کرونا مدل جايگزين تعريف و پرداختي کارانه و اضافه کار پرستاران با مدل جديد محاسبه و پرداخت خواهد شد.
وي گفت: بر اين اساس از ابتداي اسفند ۹۸ پرداخت اضافه کار از کارانه پرستاران جداگانه محاسبه و براساس قوانين مربوط در سقف عملکرد بودجه تفصيلي و از درآمدهاي اختصاصي اقدام شود.
حضرتي افزود: همچنين سهم کارانه کارکنان غيرپزشک ۹۰ درصد از ۳۷.۵ درصد جزو حرفه اي بيمارستان موضوع ماده يک دستورالعمل پرداخت مبتني بر عملکرد و مجزا از سقف ريالي اضافه کاري است. سقف ريالي اضافه کاري براساس تفاهمنامه بين معاونت توسعه با رئيس هر بيمارستان و بر اساس تفاهمنامه سقف ريالي اضافه کاري از درآمد اختصاصي بيمارستان تامين شود.
وي گفت: همانند گذشته تا ۷۵ درصد از سهم کارانه براي پرداخت کارکنان تشخيصي و درماني بيمارستان اختصاص يابد و مديران پرستاري بايد به داشبورد سامانه دسترسي داشته باشد.
معاون پرستاري وزير بهداشت افزود: دانشگاه علوم پزشکي مي تواند از محل ۵ درصد سهم موسسه براي ترميم پرداختي کارانه کارکنان غيرپرشک در بيمارستانهاي اعصاب و روان و سوختگي و ساير بيمارستان ها در مناطق کم برخوردار پس از تصويب در هيات امنا اقدام کند. همچنين کارگروه کارانه هر دانشگاه بايد بر توزيع مبالغ توزيع و نحوه پرداخت نظارت داشته باشد.
حضرتي ادامه داد: بر اساس اين ابلاغيه مدل جديد پرداخت کارانه طراحي و شبيه سازي و مدت ۳ ماه در چند دانشگاه پايلوت مي شود و تلاش دانشگاههاي علوم پزشکي و خدمات بهداشتي- درماني در جهت پرداخت معوقات اضافه کار در بيمارستانهاي تابعه دانشگاه و دانشکده هاي علوم پزشکي کشور صورت پذيرد به نحوي که حداکثر ۳ ماه معوقه وجود داشته باشد.
بازار