ايسنا/ مدير پيش توسعه و تکوين محصولات ايران خودرو از توليد خودروهاي ارزان قيمت با همکاري معاونت علمي خبر داد و گفت: اين طرح تا ۶ ماه آينده اجرايي شده و محصول آن توليد ميشود.
مهندس رحيمي در نشست آنلاين نيازهاي ايران خودرو با اشاره به برنامه همکاريهاي شرکت ايران خودرو با بخشهاي علمي و تحقيقاتي کشور، گفت: ما تفاهم نامههاي مختلفي با بخشهاي هوافضاي سپاه، جهاد دانشگاهي، سازمان انرژي اتمي، دانشگاه علم و صنعت و سازمان صنايع دفاعي براي توسعه فناوريهاي مورد نياز اين شرکت منعقد کرديم.
وي توسعه موتورهاي کم مصرف، گيربکس، توليد باتريهاي برقي موتور سيکلت و خودروهاي برقي و تست و مهندسي شامل ساخت تونل باد را از زمينههاي همکاري شرکت ايران خودرو با سازمان هوافضا سپاه نام برد و اظهار کرد: با جهاد دانشگاهي در زمينههاي طراحي و توسعه خودرو متصل، ساخت کاتاليست، مواد پليمري، تجهيزات و ماشين آلات توليد و خودروهاي برقي و باتري تفاهم نامههايي به امضا رسيده است.
رحيمي يادآور شد: برخي از اين تفاهم نامهها تبديل به قرارداد شده و وارد فاز عملياتي شده است.
مدير پيش توسعه و تکوين محصولات ايران خودرو بااشاره به زمينههاي همکاري با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري خاطر نشان کرد: با تفاهم نامهاي که با اين معاونت منعقد کرديم مقرر شد در زمينه طراحي و توليد خودروهاي ارزان قيمت همکاريهاي مشترکي صورت گيرد که در اين راستا کميته مشترکي ميان اين شرکت و معاونت علمي تشکيل شده است.
رحيمي از توليد اولين نمونه خودرو ارزان قيمت با همکاري شرکت ايران خودرو با معاونت علمي طي ۶ ماه آينده توليد خواهد شد.
وي احيا پلتفرم L۹۰ با محوريت سازمان گسترش و نوسازي و توسعه فناوريهاي خودرويي را از زمينههاي همکاري شرکت ايران خودرو با دانشگاه علم و صنعت نام برد.
رحيمي ادامه داد: ما براي توسعه محصولات خود اقدام به طراحي و تدوين نقشه راههايي درحوزه موتور، گيربکس، سوختهاي جايگزين برقي و هيبريدي کرديم. بر اين اساس طراحي و ساخت موتورهاي کم مصرف در راستا کاهش مصرف سوخت را در دستور کار داريم.
وي حداکثر بهره برداري از توان شرکتهاي دانش بنيان، صنايع دفاعي و نظامي، دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي را از رويکردهاي شرکت ايران خودرو در اجراي اهداف اين شرکت نام برد و يادآور شد: در اين راستا توليد خودرو K۱۳۲ تا پايان سال ۱۳۹۹ و K۱۲۵ تا پايان سال ۱۴۰۰ را در دستور کار داريم و عمق ساخت داخل قطعات اين خودروها ۹۰ درصد است.
رحيمي سطح استاندارد اين دو خودرو را يورو ۵ اعلام کرد و خاطر نشان کرد: در ساخت پلتفرمهاي جديد خودروهاي توليد شرکت ايران خودرو مشخصههايي چون قيمت تمام شده، عمق ساخت داخل، قابليت برقي سازي و قابليت پوشش سوختهاي جايگزين مد نظر قرار گرفته است.
مدير پيش توسعه و تکوين محصولات ايران خودرو ، توليد گيربکسهاي ۶ دنده را از ديگر برنامههاي اين شرکت نام برد و اضافه کرد: تا انتهاي سال ۱۳۹۹ اين نوع دندهها وارد چرخه توليد و از آنها در خودروهاي دنا و دنا پلاس استفاده ميشود.
وي همچنين به تلاش اين شرکت در زمينه توليد خودروهاي برقي اشاره کرد و گفت: بر اساس مطالعاتي که بر بازار جهاني خودروهاي برقي داشتيم برنامه زمان بندي ما در اين عرضه تدوين شد که بر اين اساس در سال ۲۰۲۵ ميران توليد خودروهاي برقي ۷ درصد و تا سال ۲۰۳۰ اين ميزان به ۱۲ تا ۱۴ درصد خواهد رسيد.
بازار