نماد آخرین خبر

آیا کشور امکان تخصیص واریز یارانه جدید بابت بنزین را دارد؟

منبع
ايلنا
بروزرسانی
آیا کشور امکان تخصیص واریز یارانه جدید بابت بنزین را دارد؟

ايلنا/در هر تخصيص جديد و هزينه‌کرد بايد بودجه عمومي و منابع درآمدي ديده شود، اينکه آيا بودجه کافي براي واريز مبالغ جديد به حساب مردم موجود است يا خير.

موسي احمدي درباره امکان تخصيص يارانه بنزين به هر ايراني اظهار داشت: قطعا هر اقدامي نياز به پشتوانه کارشناسي و بررسي نکات مثبت و منفي دارد و تمامي موضوعات اجراي هر طرحي بايد با توجه به تبعات و جزئيات ديده شود.
وي افزود: هر طرحي مبني بر تخصيص يارانه جديد بايد بنا به اجماع نظر نمايندگان و بررسي کارشناسي باشد.
دبير دوم کميسيون انرژي مجلس تاکيد کرد: در هر حال آنچه در زمينه تخصيص يارانه و اينگونه بدعت‌ها مطرح مي‌شود بايد بر اساس قانون اساسي و با توجه به قانون بودجه باشد.

وي خاطرنشان کرد: در هر تخصيص جديد و هزينه‌کرد بايد بودجه عمومي و منابع درآمدي ديده شود، اينکه آيا بودجه کافي براي واريز مبالغ جديد به حساب مردم موجود است يا خير.
روز گذشته نماينده تبريز در مجلس از طرح نمايندگان براي واريز يارانه نقدي معادل ۴۰ ليتر بنزين به هر ايراني خبر داده بود. بنا به نظر دبير دوم کميسيون انرژي مجلس اين موضوع نياز به پشتوانه کارشناسي و البته منابع درآمدي دارد.

لازم به ذکر است با توجه به منابع درآمدي و موجودي خزانه و بسته شدن پرونده بودجه آيا امکان تعريف هزينه جديد در بودجه فراهم است يا خير؟

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره