تولید گوشت قرمز یک پنجم بیشتر شد
مهر/ مقدار توليد گوشت قرمز در کشتارگاههاي رسمي کشور در تير ١٣٩٩ نسبت به خرداد ۱۳۹۹ در حدود ١٩ درصد افزايش داشته است.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از مرکز آمار ايران نتايج آمارگيري از کشتار دام کشتارگاههاي رسمي کشور در تير ماه سال جاري از سوي مرکز آمار ايران منتشر شد.
بر اساس نتايج اين طرح، وزن گوشت قرمز توليد شده انواع دامهاي ذبحشده در کشتارگاههاي رسمي کشور در ماه تير ١٣٩٩ جمعاً ٣٦.٢ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بيش از ساير انواع دام بوده است.
بر اساس نتايج اين آمارگيري، گوشت گاو و گوساله با ٢٠.٤ هزار تن، ٥٦.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز توليد شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٤ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٧ هزار تن و ساير انواع دام با ٧٠٩ تن، بهترتيب ٣٤.٢ درصد، ٧.٥ درصد و ٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز توليد شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقايسه عملکرد کشتارگاههاي رسمي کشور در تير ١٣٩٩ با ماه مشابه ١٣٩٨، نشاندهنده افزايش ٤٤ درصدي مقدار توليد گوشت قرمز است. مقدار توليد گوشت در تير ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ براي گوسفند و بره ۴٦ درصد، براي بز و بزغاله ٣٥ درصد، براي گاو و گوساله ٤٥ درصد، براي گاوميش و بچهگاوميش ٩٥ درصد افزايش، و براي شتر و بچهشتر ٢٤ درصد کاهش داشته است.
نتايج حاصل از اين طرح آمارگيري نشان ميدهد مقدار توليد گوشت قرمز در کشتارگاههاي رسمي کشور در تير ١٣٩٩ نسبت به خرداد ۱۳۹۹ در حدود ١٩ درصد افزايش داشته است.