پروازهای ترکیه از سر گرفته شد

ايسنا/بالاخره پس از حدود هفت ماه پروازهاي ايران-ترکيه از سرگرفته شد و ايرلاينهاي ايراني از چند روز آينده ميتوانند با رعايت پروتکلهاي بهداشتي پروازهاي خود را به استانبول از سر بگيرند.
از اسفند ماه سال گذشته تا کنون به دليل شيوع ويروس کرونا پروازهاي خارجي لغو شده بود و تنها مشروط به پروازهاي فوق العاده و با هدف بازگرداندن ايرانيان يا مسافرت عدهاي خاص به نام مقيم، شهروند يا دارنده ويزاي خاص بود.
اما طي ماههاي گذشته برخي از کشورهاي خارجي پروازهاي برنامهاي خود را به صورت دو طرف به مقاصد ديگر البته با رعايت پروتکلهاي بهداشتي دو جانبه برقرار کرده بودند و ايران نيز مستثني از اين شرايط نبود.
يکي از مقاصد خارجي اصلي ايرانيها که همواره و به ويژه در ايام خاص مانند تعطيلات نوروزي به آنجا سفر ميکردند ترکيه بود که طي هفت ماه گذشته پروازهايش لغو شده و بارها با وجود قول و وعده ترکها مجددا کنسل شد.
اما به نظر ميرسد با وجود اينکه نامه رسمي از سوي مقامات ترک به سازمان هواپيمايي کشوري نرسيده، ايرلاينهاي ايراني شرايط و پروتکلهايي را دريافت کردند که در صورت رعايت آن ميتوانند مجوز پرواز مسافران ايراني به مقصد استانبول را دريافت کنند.
چندين ايرلاين در حال حاضر بليتهاي خود را روي سايتهاي خود و آژانسهاي مسافرتي به فروش گذاشتهاند که از فردا پرواز تهران- استانبول را با شرايط خاص بهداشتي که ترکيه اعلام کرده، از سر بگيرند.
اين شرايط شامل داشتن نتيجه منفي تست PCR از آزمايشگاههايي است که مسئولان هواپيمايي ترکيه آنها را مورد تاييد خود ميدانند و در استانهاي مختلفي مانند تهران، البرز، اصفهان، شيراز و ... هستند.
اولين پرواز يک ايرلاين ايراني که در سايت آژانسهاي هواپيمايي به فروش گذشته شده است براي روز پنجشنبه سوم مهر ماه و با قيمتي حدود شش ميليون و ۶۰۰ هزار تومان است و براي روزهاي ديگر و پرواز با ايرلاين هاي ديگر مسافران قيمتي حدود هفت ميليون ۵۰۰ تا هشت ميليون و ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کنند.